Minimó, l’híbrid de moto i cotxe elèctric que Seat presenta al MWC com a solució urbana

És un quadricicle 100% elèctric per afrontar "l'enduriment de les lleis d'entrada de vehicles a les àrees urbanes"

Seat vol avançar-se a un futur imaginari en què la circulació de vehicles particulars per l’interior de les ciutats es restringirà cada dia més i alhora respondre a la falta d’espai per aparcar, que ja és una realitat des de fa dècades.

Amb aquest objectiu llança un nou vehicle que ha presentat avui al MWC i que ha batejat amb el nom de Minimó. Es tracta d’un “quadricicle 100% elèctric dissenyat com a resposta als problemes de conducció en entorns urbans i la normativa en matèria d’emissions, l’enduriment de les lleis d’entrada de vehicles a les àrees urbanes, l’augment dels embussos i la manca d’espais d’aparcament”, resumeix l’empresa.

Segons Seat, aquest híbrid entre una moto i un cotxe elèctric té tots els avantatges: una mida semblant a la d’una moto i la seguretat i a comoditat que ofereixen els turismes.

El Seat Minimó per dins, en una imatge promocional / Seat

El Seat Minimó per dins, en una imatge promocional / Seat

Per al president de la companyia, Luca de Meo, “el sector s’està adaptant a l’evolució del transport personal dels clients”, i la manera de fer-ho de Seat és el seu “primer producte dissenyat per a un finalitat específica”.

La companyia assegura que el Minimó utilitza “un sistema de propulsió amb zero emissions” i que per recarregar-lo de manera ràpida se li pot canviar la bateria per una de plena quan calgui.

Més informació

Nou comentari