Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Minimó, l’híbrid de moto i cotxe elèctric que Seat presenta al MWC com a solució urbana
  • CA

Seat vol avançar-se a un futur imaginari en què la circulació de vehicles particulars per l’interior de les ciutats es restringirà cada dia més i alhora respondre a la falta d’espai per aparcar, que ja és una realitat des de fa dècades.

Amb aquest objectiu llança un nou vehicle que ha presentat avui al MWC i que ha batejat amb el nom de Minimó. Es tracta d’un “quadricicle 100% elèctric dissenyat com a resposta als problemes de conducció en entorns urbans i la normativa en matèria d’emissions, l’enduriment de les lleis d’entrada de vehicles a les àrees urbanes, l’augment dels embussos i la manca d’espais d’aparcament”, resumeix l’empresa.

Segons Seat, aquest híbrid entre una moto i un cotxe elèctric té tots els avantatges: una mida semblant a la d’una moto i la seguretat i a comoditat que ofereixen els turismes.

El Seat Minimó per dins, en una imatge promocional / Seat

El Seat Minimó per dins, en una imatge promocional / Seat

Per al president de la companyia, Luca de Meo, “el sector s’està adaptant a l’evolució del transport personal dels clients”, i la manera de fer-ho de Seat és el seu “primer producte dissenyat per a un finalitat específica”.

La companyia assegura que el Minimó utilitza “un sistema de propulsió amb zero emissions” i que per recarregar-lo de manera ràpida se li pot canviar la bateria per una de plena quan calgui.

Més notícies
El Consorci de la Zona Franca i Leitat impulsen la primera incubadora europea d'impressió 3D a Barcelona / CZFB
Drons, pròtesis i peces de cotxe: la impressió 3D arriba a la Zona Franca
Notícia: Drons, pròtesis i peces de cotxe: la impressió 3D arriba a la Zona Franca
Comparteix
El Consorci de la Zona Franca i la Fundació Leitat invertiran 100 milions d'euros per situar la ciutat com un hub d'innovació del sud d'Europa
Alstom cedeix a TMB un nou prototip de bus 100% elèctric, que ja circula en fase de proves
Notícia: Alstom cedeix a TMB un nou prototip de bus 100% elèctric, que ja circula en fase de proves
Comparteix
L'empresa pública valorarà el comportament del vehicle en desnivells i condicions adverses de trànsit | És el novè completament elèctric
L’expansió del cotxe elèctric qüestiona la gratuïtat dels punts de recàrrega
Notícia: L’expansió del cotxe elèctric qüestiona la gratuïtat dels punts de recàrrega
Comparteix
El director de la plataforma Live, que agrupa el sector, va advertir en la darrera reunió que el període de gràcia tard o d’hora s’acabarà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa