Intent de revolta contra Canadell a la Cambra de Comerç de Barcelona

El membre del ple José María Torres fa una crida a l'oposició a organitzar-se perquè "la política es faci al Parlament"

Moviment sorpresa al ple de la Cambra de Comerç de Barcelona. José María Torres, membre del ple en representació de la patronal Pimec, ha fet una crida a la resta d’empresaris contraris al president de la Cambra, Joan Canadell, i a l’equip d’Eines País per organitzar-se i contrarestar el seu discurs independentista. “Crec que és necessari que l’oposició s’uneixi per lluitar per tal que la Cambra es dediqui a la seva funció, l’interès general de les empreses, i que la política es faci al Parlament”, ha assegurat Torres aquest divendres en unes declaracions recollides per l’ACN.

Torres es va presentar a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona en coalició amb l’exdirector general de Damm, Enric Crous, però la seva candidatura només van aconseguir 4 dels 40 seients que estaven en joc i, de fet, cap dels dos va guanyar en el seu respectiu epígraf. L’empresari, que forma part de la junta directiva de Pimec, va obtenir el seu seient al ple en bona part gràcies als vots d’Eines de País, que com a candidatura majoritària va tenir un paper central en l’elecció dels sis representants que els corresponen a les patronals.

Fonts de la Cambra de Comerç han mostrat la seva “sorpresa” per l’actitud de Torres, que s’ha mostrat molt bel·ligerant i ha assegurat que hi ha moltes veus crítiques amb el comitè executiu de l’ens perquè tenen “por” que la Cambra es converteixi en un “altaveu de l’ANC” i s’oblidi del seu objectiu original. “Seria bo que hi hagués una unió en l’oposició”, ha dit l’empresari, que tampoc està d’acord amb l’ús que Joan Canadell fa de les xarxes socials. “És un atac continu a tot allò que no és la seva ideologia”, ha criticat. També ha demanat rebaixar la “crispació i respectar tots aquells que pensen diferent“.

Més informació

Comentaris

  magrab 29/11/2019 12:58 pm
  Quan la "politica" era unionista, osea, "normal", mai van demanar res d'això. Vergonyòs, senyors.
  A l'aguait 29/11/2019 1:10 pm
  La política s'ha de fer a tot arreu, també a les Cambres de comerç. L'excusa de no entrar en política sona a franquisme de rebaixes.
  Marcos 29/11/2019 1:13 pm
  Bueno, parece que antes nada era político en la Cambra, no se retransmitian las sesiones y no pasaba nada, claro, todo era controlado por el Estado a través de 4 empresas de los franquistas. Ahora la voluntad de los asociados está clara, ya se decicidió y si no les gusta... ya saben.... igual que hacian antes con los que no estaban de acuerdo en no condenar la violencia del Estado del 1O o la Represión a Cataluña, quejarse claro, pero de nada sirve, hay mayoría que cree que para cambiar e
  la cambra de comerç sempre s'ha dedicat a influir en la politica 29/11/2019 1:21 pm
  Ara també. Però amb la diferència que el territori i el parlament són independentistes.
  AMGF 29/11/2019 1:24 pm
  Quan la Cambra acceptava sense protestar massa, any rera any, les deslleialtats colonials, no ho feia per política sinó per interés de les empreses subjectes al BOE. Ara els del BOE prenen represàlies perquè els seus peons els han fallat, i els peons venuts tenen por de represàlies de qui no té cap poder més enllà del de protestar i denunciar. I ens ho hem de creure.
  Remigio II 29/11/2019 1:57 pm
  Els filla d pu.. q abans mangonejaven a la Cambra no accepten la seva derrota
  joan 29/11/2019 3:11 pm
  Arra arriben els botiflers, si en Crous de la Damm, es al darrera, de moment farem, Moritz, i a pendre pel sac
  Joan 29/11/2019 3:39 pm
  Endavant Eines de país!!! Quan es perd un control que s'ha tingut amb tota facilitat durant anys, deu coure molt. Però si els cou que rasquin!!
  jordi G 29/11/2019 4:46 pm
  Els mediocres "fatxes" esperen que s'els reconeguin els serveis dins el règim borbònic corrupte.
  Nomefio 29/11/2019 6:06 pm
  Cuanto le han pagado?
  Hilari 29/11/2019 7:32 pm
  Fot fastic veure empresaris (?) que estimin tantpoc al seu pais. Ara resultata gent que nop tenen valor de reclamar quelcom que ens correspont als catalans , com estructures i serveis economics. Quanta falsetat hi ha a casa nostre. Un altre cinqueña columna franquista vivint del seu xollo.Soc empresari de de molts anys i puc reclamar i exigir recolzament al Sr. Canadell, just President de la Cambra.
  Ningún problema. 30/11/2019 12:47 am
  Con esta gentuza, sólo quedarán los cerdos de Osona.
  un tipo que vive en Tabarnia 30/11/2019 7:45 pm
  al enemig n.hi aigüa
  Cromanon 01/12/2019 10:31 am
  Cuan la política és practicaba sense democracia es tenia que asumí, ara que hi a democràcia és que abans no la contemplaban ara volen descalificar la. Això demostra quina mena de demócratas son els poderosos

Nou comentari