Hilton obrirà un hotel davant del recinte firal de Gran Via

La gestora d'inversions ASG ha pactat amb la cadena hotelera la construcció de l'edifici, que s'estrenaria el 2021 i comptaria amb 242 habitacions

La cadena internacional Hilton obrirà un hotel a principis de 2021 davant del recinte firal de la Gran Via, a la plaça Europa de l’Hospitalet de Llobregat, on s’està celebrant aquesta setmana el Mobile World Congress 2019. Segons ha avançat Europa Press, la gestora d’inversions ASG ha formalitzat un acord amb la marca ‘Hampton by Hilton’ per a la construcció del nou projecte hoteler, ​​que comptaria amb un pressupost de 40 milions d’euros.

Es tracta de la tercera inversió fins a la data en el dinàmic sector hoteler espanyol per part dels fons d’ASG. La previsió és que l’establiment tingui 242 habitacions, s’anomeni ‘Hampton by Hilton Barcelona Fira Gran Via’ i operi en virtut d’un contracte de franquícia amb Borealis Hotel Group, que ha signat un arrendament a llarg termini. ASG ja està construint l’edifici davant de la principal seu de Fira de Barcelona, ​​al districte de negocis de la plaça Europa. Aquesta àrea ha viscut un gran boom hoteler en els darrers 15 anys, que s’ha reforçat aquest mandat amb la moratòria dictada pel govern barceloní d’Ada Colau. Els treballs de construcció s’espera que finalitzin el primer trimestre de 2021.

Segons la gestora, els ingressos per habitació disponible (RevPAR, per les sigles en anglès) de Barcelona –i del seu entorn immediat– han registrat una taxa de creixement anual acumulada del 6,1% des de 2009. “Un dels eixos de la nostra estratègia hotelera consisteix a ajudar a marques amb una sòlida trajectòria operativa a consolidar la seva presència en el molt atractiu mercat espanyol”, ha explicat el fundador i soci director d’ASG, Saul Goldstein. També ha deixat caure que tenen entre mans “una important” cartera de projectes que esperen anunciar en els propers mesos.

Més informació

Nou comentari