Increment rècord de gairebé el 9% de les pernoctacions a hotels a l’octubre

Les estades dels turistes de la resta de l'Estat han disminuït un 4,2%, mentre que les dels estrangers han augmentat en un 10,6%

Les pernoctacions en hotels de Barcelona han registrat un nou rècord el mes passat amb un increment del 8,6% respecte l’octubre de l’any passat, segons dades de l‘Institut Nacional d’Estadística (INE). Les dades de la ciutat són superiors a la mitjana de Catalunya. Arreu del territori l’augment d’estades en hotels ha estat del 6,73% respecte l’octubre de l’any passat. En dades absolutes, les pernoctacions a hotels catalans han augmentat a gairebé 5 milions, el que suposa més de 305.000 més que el mateix període l’any passat. 

L’augment ha estat gràcies en part a l’increment dels turistes estrangers, que han augmentat les pernoctacions en un 10,6% a Catalunya, mentre que els visitants de la resta de l’Estat han disminuït un 4,2%. La xifra d’estades a hotels a Catalunya suposa amb aquestes dades un nou rècord des que el 1999 comencés el seguiment per part de l’INE. 

Nou comentari