Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Els hotels van abaixar preus el 2018 per salvar l’ocupació”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Els hotels van abaixar preus el 2018 per salvar l’ocupació”. L’any passat els hotels de Barcelona van haver d’abaixar les seves tarifes per contrarestar la caiguda de l’ocupació a la ciutat. El 2018 va ser un any complicat pel sector turístic. Segons la consultora Magma HC, el preu mitjà diari dels hotels barcelonins va caure 5 euros i es va situar en 137,84 euros.

Expansión: “L’AMB demanarà al seu soci per a l’habitatge fins a 108 milions”. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) demanarà al seu soci privat que participi a l’empresa mixta de promoció d’habitatge que aporti entre 58 i 104 milions d’euros al capital social de la companyia. A més, el dividend màxim que podrà cobrar serà del 4,5%, segons el plec de condicions del concurs que ha iniciat l’ens metropolità.

El Economista: “El Sabadell ja val menys de la meitat que quan va comprar TSB”. El Banc Sabadell va comprar la britànica TSB el 2015 i va assolir un valor a borsa d’entre 9.000 i 12.000 milions d’euros. Des de llavors, l’entitat bancària ha perdut més de la meitat del seu valor i en els últims mesos, amb una acció que cotitza a 0,87 euros, el seu valor ha caigut a la zona dels 5.000 milions d’euros. Només aquest any s’han deixat un 11%.

Cinco Días: “Les VTC reclamaran a la Generalitat 1.000 milions si els expropia les seves llicències”. Les empreses de lloguer cotxes amb conductor (VTC) han demanat empara a la Generalitat davant del que consideren amenaces sense sentit del conseller de Territori, Damià Calvet, que estudia com recuperar les llicències VTC. La patronal ha avisat que reclamarà 1.000 milions d’euros si els expropien les llicències.

El Economista: “Gortázar compra 101.300 accions de Caixabank en plena davallada”. El conseller delegat de Caixabank, Gonzalo Gortázar, ha comprat 101.300 accions del banc –a un preu de 2,98 euros– per demostrar la seva confiança en l’entitat, que es troba en ple retrocés a la borsa. Des del passat divendres, les accions de Caixabank han perdut un 11% del seu valor i van tancar el dimecres a un preu de 2,94 euros.

Més notícies
El magnat Warren Buffet vol comprar la Torre Glòries per 150 milions / Fred Romero

“Buffet vol comprar la Torre Agbar per 150 milions”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Buffet vol comprar la Torre Agbar per 150 milions”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Bonpreu desencalla l'obertura a l'antic Urgell", titula el diari ARA
Notícia: “Buffet vol comprar la Torre Agbar per 150 milions”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Zeta entra en ‘números vermells’ en ple procés de venda”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Zeta entra en ‘números vermells’ en ple procés de venda”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Automobile Barcelona guanya marques” en l'edició que compleix 100 anys, titula El Periódico
Notícia: “Zeta entra en ‘números vermells’ en ple procés de venda”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa