Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Buffet vol comprar la Torre Agbar per 150 milions”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “Buffet vol comprar la Torre Agbar per 150 milions”. El multimilionari nord-americà Warren Buffet presentarà pròximament una oferta de 150 milions d’Euros per comprar la Torre Glòries, l’antiga Torre Agbar. L’emblemàtic edifici barceloní, que està gairebé al 100% d’ocupació després de l’arribada de Facebook, és un actiu immobiliari molt cobdiciat.

Diari ARA“Bonpreu desencalla l’obertura a l’antic Urgell”. La cadena de supermercats ja disposa de la corresponent llicència d’obres i convertirà l’antic cinema, tancat el 2013, en un supermercat. La intenció de Bonpreu és posar el supermercat a l’espai que ocupava l’antiga platea. També es construirà un interior d’illa que estarà obert al públic i cobrirà l’espai.

La Vanguardia: “Decathlon instal·la el seu centre logístic per al sud d’Europa a Barcelona”. La marca de material esportiu ha triat la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona per construir una nau logística de 96.000 metres quadrats i que costarà 60 milions d’euros. L’empresa francesa té previst crear uns 500 llocs de feina.

Cinco Días: “Sabadell posa en venda la seva immobiliària Solvia per 900 milions d’euros”. El Banc Sabadell ha confirmat a la Comissió Nacional de Mercat de Valors (CNMV) que ha posat a la venda la immobiliària Solvia, que ara mateix compta amb 300 solars i unes 130 promocions en marxa. Està valorada en uns 1.200 milions d’euros, però de moment el preu de sortida és de 900 milions.

La Vanguardia: “El taxi informarà del preu del viatge abans de començar-lo”. L’Institut Metropolità del Taxi (IMET) ha anunciat que a la primavera estrenarà una nova tarifa tancada que estarà disponible per als clients que demanin un taxi a través de la desena d’aplicacions que existeixen actualment al mercat. La tarifa no variarà en funció de l’oferta i la demanda, com sí que feien les VTC.

Més notícies

“Zeta entra en ‘números vermells’ en ple procés de venda”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Zeta entra en ‘números vermells’ en ple procés de venda”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Automobile Barcelona guanya marques” en l'edició que compleix 100 anys, titula El Periódico
Notícia: “Zeta entra en ‘números vermells’ en ple procés de venda”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“La biofarmacèutica Intas duplica la seva plantilla a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “La biofarmacèutica Intas duplica la seva plantilla a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Optimisme moderat per a una construcció en creixement", titula el 'Via Empresa'
Notícia: “La biofarmacèutica Intas duplica la seva plantilla a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa