“Zeta entra en ‘números vermells’ en ple procés de venda”, el que diu la premsa econòmica

“Automobile Barcelona guanya marques” en l'edició que compleix 100 anys, titula El Periódico

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “Zeta entra en ‘números vermells’ i perd 22 milions en ple procés de venda”. El grup editor de El Periódico i l’Sport veu com la seva situació financera es complica en ple procés de venda. Segons les últimes dades del Registre Mercantil, el 2017 el grup va perdre 21,7 milions d’euros i va facturar un 9% menys que l’anterior.

El País: “L’empresa de VTC Moove Cars registra un ERO a Barcelona per a 730 empleats”. L’empresa Moove Cars, que fins ara prestava serveis de VTC a través d’Uber, ha presentat un ERO de suspensió de contracte per a 730 treballadors a Catalunya. És la resposta a la regulació imposada per la Generalitat, que obliga a precontractar un VTC amb 15 minuts d’antelació.

El Periódico: “Automobile Barcelona guanya marques”. El Saló Internacional de l’Automòbil que organitza Fira de Barcelona compleix 100 anys aquest 2019 i prepara una de les mostres més atractives de la seva història. I en l’edició d’enguany, que és la número 40, comptarà amb la presència de 37 marques, un 25% que a la del 2017.

Diari ARA: “El Triangle tanca 2018 amb 76 milions de facturació, un 1,2% més”. El centre comercial de plaça Catalunya, propietat del fons alemany DEKA i gestionat per la immobiliària CBRE, va facturar 76 milions d’euros el 2018. L’edifici té una ocupació del 100%, tant en la part d’oficines com en la de locals comercials.

Expansión: “Salad Market obre dos nous locals de la mà d’Emesa”. La cadena de menjar saludable Salad Market ha proposat expandir-se a Barcelona i ha obert dos nous locals a la ciutat. L’any passat l’empresa donar entrada a Emesa, la corporació de l’advocat Emili Cuatrecasas, que es va comprometre a injectar dos milions d’euros.

Més informació

Nou comentari