Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Zeta entra en ‘números vermells’ en ple procés de venda”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “Zeta entra en ‘números vermells’ i perd 22 milions en ple procés de venda”. El grup editor de El Periódico i l’Sport veu com la seva situació financera es complica en ple procés de venda. Segons les últimes dades del Registre Mercantil, el 2017 el grup va perdre 21,7 milions d’euros i va facturar un 9% menys que l’anterior.

El País: “L’empresa de VTC Moove Cars registra un ERO a Barcelona per a 730 empleats”. L’empresa Moove Cars, que fins ara prestava serveis de VTC a través d’Uber, ha presentat un ERO de suspensió de contracte per a 730 treballadors a Catalunya. És la resposta a la regulació imposada per la Generalitat, que obliga a precontractar un VTC amb 15 minuts d’antelació.

El Periódico: “Automobile Barcelona guanya marques”. El Saló Internacional de l’Automòbil que organitza Fira de Barcelona compleix 100 anys aquest 2019 i prepara una de les mostres més atractives de la seva història. I en l’edició d’enguany, que és la número 40, comptarà amb la presència de 37 marques, un 25% que a la del 2017.

Diari ARA: “El Triangle tanca 2018 amb 76 milions de facturació, un 1,2% més”. El centre comercial de plaça Catalunya, propietat del fons alemany DEKA i gestionat per la immobiliària CBRE, va facturar 76 milions d’euros el 2018. L’edifici té una ocupació del 100%, tant en la part d’oficines com en la de locals comercials.

Expansión: “Salad Market obre dos nous locals de la mà d’Emesa”. La cadena de menjar saludable Salad Market ha proposat expandir-se a Barcelona i ha obert dos nous locals a la ciutat. L’any passat l’empresa donar entrada a Emesa, la corporació de l’advocat Emili Cuatrecasas, que es va comprometre a injectar dos milions d’euros.

Més notícies
“Barcelona atreu els congressos europeus però perd a l’Àsia i els EUA”, recull de premsa econòmica
Notícia: “Barcelona atreu els congressos europeus però perd a l’Àsia i els EUA”, recull de premsa econòmica
Comparteix
"Damm estudia portar la cadena Rodilla als Estats Units", titula 'Expansion'
“La biofarmacèutica Intas duplica la seva plantilla a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La biofarmacèutica Intas duplica la seva plantilla a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Optimisme moderat per a una construcció en creixement", titula el 'Via Empresa'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa