Foment titlla de “populista i inadequada” la crida de Colau a boicotejar Amazon

La patronal creu que va "en contra la llibertat d'elecció dels consumidors"

Foment del Treball creu que les últimes declaracions de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, instant als barcelonins a no comprar a Amazon durant les festes de Nadal són “impròpies, inadequades i populistes” i reclama la “necessitat d’un equilibri” entre el comerç electrònic i el comerç tradicional.

En un comunicat publicat aquest divendres, la institució presidida per Josep Sánchez Llibre creu que “el boicot” a determinades empreses va “en contra de la llibertat d’elecció dels consumidors” i demana a Colau que plantegi solucions “madures i solvents i no plantejaments primaris”. Foment “lamenta profundament” les paraules de l’alcaldessa i afegeix que “és la persona menys indicada per plantejar una solució primària com la del boicot”.

Finalment, la patronal acusa Colau de “convertir Barcelona és la capital mundial del top manta en contra del petit i mitjà comerç de proximitat” i de “criminalitzar el cotxe i la moto amb les seves polítiques de mobilitat”. Amazon va respondre ja ahir a Colau, recordant-li que comercialitza productes de 2.000 petites empreses catalanes.

Més informació

Comentaris

    JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 20/11/2020 8:40 pm
    LA Gent a de saber QUE ADA COLAU Fa servir AMAZON PER VENDRA ELS SEUS LLIBRES .. Quina es la meva sorpresa al llegir aquesta noticia ..Crec tenia que dir aixo tambe LA Alcaldessa al FER EL BOICOT es una HIPOCRITA y FALSA EL NACIONAL .CAT.. Baix llegir .. ELS BOICOTS MAI SON BONS PER NINGU .

Nou comentari