Amazon respon a Colau: “Treballem amb 2.000 petites empreses i comerciants catalans”

El gegant tecnològic ha basat la resposta al boicot proposat pel govern municipal ressaltant les xifres del negoci al país

Amazon s’ha posicionat en un comunicat aquest dijous respecte a les declaracions de l’alcaldessa Ada Colau, després que la líder del govern municipal hagi animat els barcelonins a no comprar en les grans plataformes com Amazon aquest Nadal sinó en els comerços de proximitat. El gegant del comerç electrònic ha volgut respondre subratllant que treballa “amb més de 2.000 petites empreses i comerciants a Catalunya”. De fet, també ha destacat que és el el territori català el que lidera el rànquing de comunitats amb més pimes que venguin a les botigues de Amazon.

L’alcaldessa de la capital catalana, acompanyada pel primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni, ha cridat aquest dijous en el lliurament del Premi Barcelona Comerç 2020 als barcelonins a comprar en el comerç de proximitat en comptes d’en les grans plataformes “que no sols no tributen, sinó que no tenen cap valor afegit a la nostra ciutat”.

A Catalunya, la plataforma de comandes a domicili disposa de 3 centres logístics al Prat, Martorelles i Castellbisbal. També té un centre logístic urbà a Barcelona que ofereix lliuraments ràpids a través de Prime Now, un centre de distribució en Barberá del Vallés i 3 estacions logístiques situades a Barcelona, Martorelles i Rubí, segons ha destacat Amazon aquest dijous. A més, en el comunicat, l’empresa ha especificat també que les pimes catalanes que venen a la plataforma digital “són les segones que més exporten d’Espanya i van registrar a les botigues d’Amazon vendes internacionals superiors als 100 milions d’euros en 2019”.

El gegant de la venda online també té un Centre de Desenvolupament de Programari a Barcelona “que dóna ocupació a enginyers, desenvolupadors de programari, científics de dades i experts en aprenentatge automàtic i emmagatzematge en el núvol, a més d’un centre de suport per a pimes del Sud d’Europa”, segons ha afegit l’empresa en la seva resposta.

Nou comentari