L’informe anual sobre l’evolució del mercat del districte tecnològic [email protected] de Barcelona ha conclòs que la zona va liderar la demanda d’oficines el 2018, amb 128.000 metres quadrats contractats de lloguer, un 14% més que l’any anterior i el que representa un 33 % del total de la ciutat, ha informat aquest dijous l’associació [email protected] Network BCN.

El president de la Comissió d’Urbanisme de [email protected] Network BCN i Head of Business Space Oficines i Industrial en Cushman & Wakefield, Javier Bernades, ha detallat que en el primer trimestre del 2019 s’han assolit xifres rècord dels últims deu anys en contractació a Barcelona i al 22 @, amb una quota del 43%, i que ja s’ha arribat als 63.000 metres quadrats.

Actualment el districte compta amb sis projectes de construcció o rehabilitació que afegiran 43.000 metres quadrats a l’estoc d’oficines de la zona fins al 2020, i al [email protected] Nord ja s’han registrat sis operacions per a nous projectes al nord de l’avinguda Diagonal.

Bernades també ha dit que el 30% dels metres quadrats que es contracten al [email protected] opten per la fórmula del prelloguer, i que el 81% dels metres quadrats contractats s’ubiquen en edificis A i B +, i ha subratllat que el districte acumula el 60% de l’estoc de coworking de la ciutat.

L’estudi ha recollit que les operacions més destacades, per sobre dels 5.000 metres quadrats, han estat Everis, CCC-Facebook, WeWork, IMH i Criteo. El director executiu del [email protected] Network, Antoni Oliva, ha anunciat que la startup britànica Scaled Robotics i el Nou Hospital Evangèlic s’instal·laran al districte.

Nou comentari

Més notícies
L'entrada a l'estació de Glòries de la L1. | A. L.

El [email protected] col·lapsa el metro de Glòries

Els treballadors del districte es queixen de cues "quilomètriques" per arribar a les màquines validadores per les tardes

El [email protected] cotitza a l’alça (però li falta infraestructura)

El districte guanya pes com a espai d'acollida d'empreses tecnològiques i representa ja el 39% de la demanda de Barcelona, però amb manca d'habitatge i transport

La Cambra de Comerç es traslladarà a un nou edifici del [email protected] el 2022

L'entitat construirà un edifici de 21 plantes en sòl municipal i en llogarà 13 a l'Ajuntament, que ubicarà les seves oficines administratives per estalviar costos

La multinacional Global Knowledge aterra al [email protected] de Barcelona

L'empresa madrilenya està especialitzada en formació en TIC i compta amb més de 1.500 professionals de tot el món

El [email protected] guanyarà 335.000 metres quadrats d’oficines en tres anys

Les empreses que volen instal·lar-se al districte i l'escassetat de producte acabat s'està traduint en "un impacte en els preus"

El [email protected] rebrà el nou Hospital Evangèlic

La construcció del nou centre sanitari acabarà el 2021 i comptarà amb 180 llits