El [email protected] lidera la demanda d’oficines a Barcelona

L'informe de balanç del 2018 indica que es van contractar 128.000 metres quadrats en aquest districte que aposta per la tecnologia

L’informe anual sobre l’evolució del mercat del districte tecnològic [email protected] de Barcelona ha conclòs que la zona va liderar la demanda d’oficines el 2018, amb 128.000 metres quadrats contractats de lloguer, un 14% més que l’any anterior i el que representa un 33 % del total de la ciutat, ha informat aquest dijous l’associació [email protected] Network BCN.

El president de la Comissió d’Urbanisme de [email protected] Network BCN i Head of Business Space Oficines i Industrial en Cushman & Wakefield, Javier Bernades, ha detallat que en el primer trimestre del 2019 s’han assolit xifres rècord dels últims deu anys en contractació a Barcelona i al 22 @, amb una quota del 43%, i que ja s’ha arribat als 63.000 metres quadrats.

Actualment el districte compta amb sis projectes de construcció o rehabilitació que afegiran 43.000 metres quadrats a l’estoc d’oficines de la zona fins al 2020, i al [email protected] Nord ja s’han registrat sis operacions per a nous projectes al nord de l’avinguda Diagonal.

Bernades també ha dit que el 30% dels metres quadrats que es contracten al [email protected] opten per la fórmula del prelloguer, i que el 81% dels metres quadrats contractats s’ubiquen en edificis A i B +, i ha subratllat que el districte acumula el 60% de l’estoc de coworking de la ciutat.

L’estudi ha recollit que les operacions més destacades, per sobre dels 5.000 metres quadrats, han estat Everis, CCC-Facebook, WeWork, IMH i Criteo. El director executiu del [email protected] Network, Antoni Oliva, ha anunciat que la startup britànica Scaled Robotics i el Nou Hospital Evangèlic s’instal·laran al districte.

Més informació

Nou comentari