La Fundació Privada Hospital Evangèlic construirà el nou centre sociosanitari a la superilla de Poblenou, al [email protected]. El nou hospital, que serà un edifici de 10.000 m2, tindrà 6 plantes i 180 llits, sustituirà el que la fundació gestiona al barri de la Salut. El centre es construirà entre els carrers Sancho de Ávila i Ciutat de Granada i les obres acabaran el 2021.

[r:1]

La construcció de l’hospital, que ha avançat betevé, es farà a en terrenys municipals, que l’Ajuntament cedeix durant 50 anys. Quan passi aquest temps l’edifici passarà a formar part del consistori. 

El regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, ha explicat que el nou hospital “canviarà el pla de l’assistència sanitària al Poblenou”. Els centres sociosanitaris són molt majoritaris a la meitat nord de la ciutat, i el nou Hospital Evangèlic acostarà els serveis sanitaris als districtes de Sant Martí i Ciutat Vella. 

Més notícies

El futur del [email protected]: menys empreses i més habitatge protegit

Notícia: El futur del 22@: menys empreses i més habitatge protegit
Comparteix
El pacte, que compta amb el vistiplau de tots els actors implicats en el pla urbanístic, promou la sostenibilitat i el lloguer assequible
Notícia: El futur del 22@: menys empreses i més habitatge protegit - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa