El regidor d’Habitatge i del districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner (BComú), ha anunciat que no tornarà a presentar-se a les llistes del comuns per les eleccions municipals del 2019. Montaner va confirmar la notícia quan el conseller del PDeCAT a Sant Martí, Genís Boadella, li va preguntar pels rumors que circulaven pel districte durant el consell plenari, celebrat aquest dimarts.

Estic cansat perquè tinc una certa edat i he deixat la vida per aquesta feina”, va dir el regidor. “Però vindrà gent molt més jove, molt més ben preparada, que ho farà molt millor”. Es tracta de la primera baixa confirmada als comuns, que aquest mandat ha governat Barcelona amb 11 dels 41 regidors que formen el ple.

La configuració de les llistes per les municipals és un dels grans reptes que afronten els partits de cara a les eleccions i s’espera que hi hagi més novetats a mesura que s’acosta la data.

Nou comentari

Més notícies

Colau avança un nou pla municipal contra el ‘top manta’ als comerciants, que el veuen insuficient

L’alcaldessa en persona i alts càrrecs municipals es van citar en privat amb representants del comerç de Barcelona per apaivagar les crítiques

Colau convoca el consell general de Fira de Barcelona

L'alcaldessa de la capital catalana inclourà a l'ordre del dia l'aprovació dels comptes del 2017 i 2018 i la tria d'un nou president

El ple de Barcelona rebutja les peticions de penes per l’1-O i la falta de separació de poders

Els grups que aproven la declaració institucional diuen que les acusacions es basen en un "relat inventat de fets inexistents" i busquen "el càstig i l'escarment"

“Em van colpejar per l’esquena, em van tirar a terra i em van robar el mòbil”

La víctima, tot i l'ensurt, no va patir lesions greus i ja s'ha reincorporat a la feina