Chacón avisa que la representació política és al Parlament i no a la Cambra

La consellera d'Empresa, entrevistada a Catalunya Ràdio, llança un advertiment a Eines de País, el nou govern de la corporació empresarial

La consellera d’Empresa, Àngels Chacón, ha afirmat que la representació política de la població “es fa al Parlament” i que la funció que ha de tenir la Cambra de Comerç és “representar l’estratègia empresarial”. Entrevistada per Mònica Terribas a Catalunya Ràdio, ha explicat que s’ha reunit amb la candidatura guanyadora de les eleccions, Eines de País, i ha reconegut que tenen total llibertat d’aplicar el seu programa però que “independentment” d’aquest tothom ha de “tenir clar” que s’ha de treballar per fer créixer l’economia productiva. “La Cambra de Comerç té les funcions que ha de tenir”, ha declarat, al mateix temps però que ha dit que no serà ella qui faci variar el programa de la nova direcció.

La consellera ha apuntat també que s’imagina que en la nova composició del plenari de la cambra “hi haurà diferents opinions”. En tot cas, ha demanat al nous gestors que vetllin pels interessos de l’empresariat català i “lleialtat” en la defensa de l’economia productiva catalana

Per últim, ha afirmat que un cop escollida la composició de les cambres es reuniran amb tots els presidents, a qui presentaran l’avantprojecte ja existent de la nova llei de cambres per tal de definir el text definitiu amb “consens i diàleg”.

Més informació

Comentaris

    magrab 07/06/2019 5:53 pm
    "la representació política de la població "es fa al Parlament" - fa temps que no es nota molt. Què farem, esperar els polítics?
    Fart d'hipocrites 07/06/2019 11:09 pm
    Quina por que teniu que la democràcia us passi per sobre...botiflers!!!

Nou comentari