Eines de País tanca el nou govern de la Cambra amb una representant de l’ANC

Montse Soler, membre del secretariat de l'Assemblea, serà vocal d'un comitè executiu on finalment no hi serà Joan Font (Bonpreu)

Eines de País ha tancat el nou govern de la Cambra de Comerç de Barcelona amb la definició dels set vocals del comitè executiu que faltaven per escollir. Segons ha sabut el TOT Barcelona, les principals novetats són la presència de Montse Soler, membre del secretariat de l’ANC que ha obtingut poders per representar una de les 31 empreses que van guanyar les eleccions, i Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, entitat cofundada pel que serà el president de la Cambra, Joan Canadell.

Els altres cinc vocals que formaran part del comitè executiu de la Cambra són Toni Fitó, Pau Bestit –que també ha obtingut poders de representació–, Àngel Lázaro, Xavier Sunyer i Elisabet Camprubí. Qui finalment no formarà part del nucli dur serà el president del grup Bonpreu, Joan Font, tot i que s’havia arribat a especular amb què optaria a la presidència.

[r:1]

Fonts pròximes a la candidatura han explicat a aquest diari que tant l’ANC com Eines de País veien amb molt bons ulls la presència de Font al comitè executiu, ja que dirigeix una empresa que factura més de 1.300 milions anuals i té molt bona relació amb la candidatura d’Enric Crous i Pimec. L’equip liderat per Joan Canadell demana una implicació màxima –sobretot en temps– als membres del comitè i Font ja va dir des del primer moment que no les tenia totes.

Amb l’elecció dels set vocals, el comitè executiu queda definit a l’espera del primer ple constituent, que podria tenir lloc el pròxim 17 de juny si es compleix el calendari marcat per Eines de País. A més de Canadell, que serà el president, ja se sabia que Mònica Roca, Pere Barrios i Roser Xalabarder seran vicepresidents i Jordi Pomarola el tresorer. Aquest dimecres es va produir la primera reunió entre el nou equip directiu i l’actual president de la Cambra, Miquel Valls, per assegurar “una bona transició”.

Més informació

Comentaris

    Pol 31/05/2019 8:28 am
    Vinga, som·hi, i fem una llista de empreses hostils amb Catalunya, tenim dret a saber a qui donem els nostres diners, algunes ja les sabem, Marcadona, Corte Ingles, la caixa, Sabadell, Repsol,etc..

Nou comentari