Joan Canadell reivindica el “discurs” de la Cambra davant la crítica del Cercle d’Economia a Torra

El president de l'òrgan recorda que el Cercle representa 1.250 socis "i prou"

El nou president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, ha recordat que el Cercle d’Economia representa els seus 1.250 socis “i prou”. Ho ha fet en una piulada, en què ha ressaltat que, en canvi, les cambres de comerç són la veu de 600.000 empresaris i autònoms. I ha recordat que a les cambres el posicionament és diferent: “Ja s’ha vist que tenim un discurs clarament diferent al del Cercle”.

La inauguració de les jornades del Cercle d’Economia a Sitges per part del president de la Generalitat, Quim Torra, va anar acompanyada d’una actitud hostil dels empresaris presents durant el discurs. Torra va aprofitar per demanar als empresaris que treballin per aconseguir el referèndum d’autodeterminació. Els presents a la trobada van recriminar al cap de l’executiu català la suposada falta d’obra de govern. 

La candidatura independentista Eines de País va guanyar les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona amb una aclaparadora majoria. El nou govern de l’òrgan ja ha estat configurat. 

Comentaris

  Carrasclet 31/05/2019 7:56 pm
  Mesells del Fainé, el "Padrino" de Catalunya.
  odisea 31/05/2019 2:19 pm
  Estos todos son de la cuerda alargada del Franquismo,sin credibilidad,todos aposentados en la villa de la Corte.
  Sheldon 31/05/2019 12:22 pm
  ¿ Que paso con Barcelona World ? Tarragona , defiendete .
  Rafel 31/05/2019 10:38 am
  Els hem d'animar entre tots a que es canviin el nom.......seria molt millor per ells i per a tothom si el nom fos "Circulo de Economia"..........je je je

Nou comentari