Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Amazon busca 100 treballadors a Barcelona per al seu centre al 22@
  • CA

Amazon busca personal a Barcelona. El gegant tecnològic preveu contractar 100 treballadors enguany per al seu centre tech hub al districte 22@, segons ha informat La Vanguardia.

La companyia estatunidenca del comerç electrònic contractarà empleats amb perfils tecnològics altament qualificats, segons han confirmat fonts de la companyia a Europa Press. Aquests perfils estan relacionats amb la ciència de dades, l’aprenentatge automàtic i la intel·ligència de negocis, així com amb el desenvolupament de programari.

Les noves contractacions se sumaran un equip de 600 persones que ja treballen actualment als dos centres de recerca i desenvolupament de la companyia a l’Estat espanyol, que es troben a Barcelona -operatiu des del 2018 al mateix edifici que el Seller Support Hub- i Madrid.

El centre d’alta tecnologia d’Amazon s’ubicarà a les instal·lacions que l’empresa ja disposa al 22@, on ara es presta servei a pimes que venen a través de la plataforma digital. El personal del centre treballarà per a diferents divisions de la companyia. Entre elles, les dedicades a serveis a empreses, a desenvolupar serveis d’enginyeria, a crear dispositius de lectura i llibres electrònics, a solucions de finances digitals i apropar al consumidor productes tecnològics innovadors. Tot i que l’empresa disposa d’oficines on ubicarà el centre d’innovació, es preveu que els treballadors treballin bona part de la seva jornada a distància.

En paral·lel, l’Ajuntament continua treballant en l’esperada taxa Amazon, amb què gravarà les empreses de gran distribució. L’impost és un compromís del pacte de govern entre comuns i socialistes de 2019 i l’Ajuntament s’ha compromès recentment a presentar una proposta en ferm l’1 de juliol, tal com va publicar el TOT Barcelona.

Es compta amb què els termes de la txa quedin fixats en una nova ordenança. Per ara, s’ha creat una comissió tècnica per pilotar el projecte, que recau en les regidories del PSC. La mesura va encaminada a incorporar un tribut municipal que suposi un impost per a les grans empreses que es dediquen a la venda minorista, com són la multinacional Amazon, amb l’objectiu de destinar els ingressos percebuts d’aquest tribut municipal a la millora del servei i tecnologia de les empreses tradicionals i locals.

Més notícies
Futur parc de la Marina del Prat Vermell / Ajuntament de Barcelona
Els 5 nous parcs i jardins que prepara Barcelona
Notícia: Els 5 nous parcs i jardins que prepara Barcelona
Comparteix
L'Ajuntament anuncia un pla d'inversions per millorar 32 espais verds
Acte de presentació de 'Foodbank' a Mercabarna, amb la presència de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la consellera 'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, Teresa Jordà
Mercabarna posa en marxa un centre pioner de reaprofitament d’aliment
Notícia: Mercabarna posa en marxa un centre pioner de reaprofitament d’aliment
Comparteix
L’objectiu és passar de les 1.500 tones d’aliments que es recuperen actualment a les 4.000 en cinc anys
Neu a la carretera que porta al Tibidabo OBSERVATORI FABRA
Llocs a prop de Barcelona on pot nevar els primers dies d’abril
Notícia: Llocs a prop de Barcelona on pot nevar els primers dies d’abril
Comparteix
El blanc pot aparèixer en alguns punts elevats de la serralada litoral, del Maresme cap al nord
Un pont elevant connecta els dos edificis de la seu de Correus a Via Laietana / MMP
El ‘hub’ d’start-ups de Correus, en obres el 2023
Notícia: El ‘hub’ d’start-ups de Correus, en obres el 2023
Comparteix
Collboni anuncia l'estrena de l'edifici i pronostica que crearà 1.200 llocs de treball

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa