VÍDEO | Rumba en homenatge a les festes de Gràcia en l’edició més atípica

Sabor de Gràcia publica un vídeo que reivindica la celebració tot i els canvis patits per la pandèmia

“Durant uns quants dies tot és diferent, pels carrers passeja gent a tot moment”. La rumba de Sabor de Gràcia ha posat en versos l’essència de les festes de Gràcia durant anys a la cançó Gràcia està de festa del seu últim àlbum, 25A, publicat el 31 de gener. El context de pandèmia per la Covid-19, però, ha posat cap per avall la tradició al barri de la Vila de Gràcia (Gràcia). La situació actual, que ha portat la Fundació Festa Major de Gràcia a eliminar els concerts i limitar els guarnits de carrers d’enguany tal com va avançar el TOT Barcelona, ha portat el grup de rumba a fer un homenatge a la festa major en la seva edició més atípica.

En un vídeo publicat ahir, Sabor de Gràcia ha recopilat imatges de diverses edicions, algunes tan antigues com la de 1935, per posar música a la festa major. El grup, liderat pel cantant, Sicus Carbonell, canta que “Gràcia es guarneix de joia i gresca” o que “ningú ha pogut dormir la nit anterior, totom esperant la festa major”.

“Volem fer un homenatge a la nostra festa major de Gràcia, a tota la seva història, a les veïnes i veïns que han fet i fan possible que la nostra festa major no perdi la seva màgia”, trasllada el grup gracienc. També dediquen unes paraules en record de les víctimes de la pandèmia. Tot i els canvis, remarquen: “El 15 d’agost Gràcia està de festa”.

Més informació

Nou comentari