Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les Festes de Gràcia, sense concerts nocturns per la Covid19
  • CA

Les Festes de Gràcia del 2020 també estaran marcades per la Covid19. La Fundació Festa Major de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona han anunciat que des de fa setmanes treballen en un protocol per adaptar la festa d’enguany a les recomanacions del departament de salut. Tot i mantenir les dates –del 15 al 21 d’agost–, tal com va avançar el TOT Barcelona aquest any no hi haurà ni festa nocturna, ni concerts o balls de nit. De fet, totes les activitats programades acabaran, com a molt tard a les 23.00, segons fonts municipals.

Es programaran activitats en les quals es pugui complir amb el distanciament físic establert i per garantir-ho s’introduiran mesures de control de l’aforament, desinfecció dels espais i senyalètica específica per evitar aglomeracions. A més, els guarnits també es veuran afectats i només es podrà fer alguna actuació simbòlic al sostre, mentre que no es permetran elements al terra, a les portalades ni als escenaris per tal de facilitar el pas.

El pròxim dilluns, la Fundació, l’Ajuntament i els carrers es trobaran per tancar els detalls de la proposta, que aposta per una festa més veïnal seguint en tot moment les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i protecció civil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa