Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 23 i 24 d’abril
  • CA

Enguany la diada de Sant Jordi cau en dissabte i impregna tot el cap de setmana. Llibres i roses arreu de Barcelona conviden a passejar i gaudir de la primavera i de l’amor. Centres culturals i col·lectius de tota mena aprofiten l’ocasió per apropar nou públic i ampliar –encara més– l’oferta cultural i lúdica de la capital catalana. Però també hi ha moltes altres opcions per sortir de casa a caçar gangues, veure espectacles o fer un mos diferent.

Aquestes 6 propostes conformen un planning complet per a dissabte i diumenge, per gaudir de Sant Jordi a fons i molt més.

Dissabte 23 al matí

Sant Jordi és la festa de l’amor i què millor que començar estimant-se a un mateix! La Nau Bostik acull aquest cap de setmana una festa de la ganga per renovar vestuari i veure’s la mar de sexi al mirall. És Vinokilo, un esdeveniment de 3 dies que va de gira per Europa amb tones de roba vintage venuda a pes, com qui va a mercat a comprar tomàquets. L’entrada costa tres euros per controlar l’aforament i el quilo de roba anirà caient de preu a mesura que es redueixi l’estoc als penjadors: 50 euros/quilo divendres, 45 dissabte i 40 diumenge.  

Dissabte 23 a la tarda

Sí o sí aquest cap de setmana cal passejar entre parades de llibres i flors. Les claus d’enguany són l’estrena d’una superilla literària sense trànsit, punts exclusius per a professionals als barris i parades al carrer des de la vigília. A més de la diada dels lectors i les roses, Sant Jordi és el dia dels enamorats catalans i moltes parelles l’aprofiten per fer plans seductors. Parcs romàntics, l’hivernacle més fotogènic, un concert a la llum de les espelmes, restaurants íntims… En aquest recull trobaràs moltes opcions. 

Dissabte 23 a la nit

Un pla diferent per la nit de Sant Jordi és anar a veure titelles per adults. No unes titelles qualssevol, no! L’Ateneu Popular de Nou Barris acull per primer cop la prestigiosa companyia Stuffed Puppet, que porta a Barcelona la seva adaptació de l’obra Ubú Rei (1896) d’Alfred Jarry, de la mà del consagrat mestre australià Neville Tranter. Forma part del festival Ròmbic, comença a les 22h i les entrades costen 10-12 euros. 

Diumenge 24 al matí

El Centre de Natura Can Soler del barri de Sant Genís dels Agudells dedica una matinal aquest diumenge a la post-Diada. Ofereix tres tallers familiars gratuïts que relacionen lletres i natura d’11h a 13h: elaboració de haikus amb el pintor i narrador oral Yoshi Hiok, redacció de relats curts amb l’escriptora Antònia Cortijos i una dinamització del conte Qui ha passat per aquí? amb l’educadora ambiental Montse Regueira.

Diumenge 24 a la tarda

El Museu Etnològic i de Cultures del Món té un munt de propostes perquè grans i menuts facin viatges a mons desconeguts. Una d’elles, aquest diumenge 24 d’abril, amb dues sessions a les 17h i a les 18h a la seu de Montcada del museu. Es tracta d’una sessió de contes en família amb Ferran Martín, narrador de contes, que amb De trames i trampes submergir els assistents en els mons possibles dels paisatges australians. 

Diumenge 24 a la nit

Una bona tapa fa passar millor el tràngol d’haver esgotat el cap de setmana i haver de tornar a treballar o estudiar l’endemà. Una excusa per anar de barra en barra és la Primavera de Tapes de l’Hospitalet, que el municipi veí fa coincidir amb les seves Festes de la Primavera. Del 21 al 24 d’abril, 35 restaurants de la ciutat ofereixen una tapa i una beguda per 3,50 euros i competeixen pel favor del públic amb el concurs a la tapa més popular. 

Més notícies
Terrassa al restaurant Roig Robí del carrer Séneca / Roig Robí
Els millors plans romàntics a Barcelona per Sant Jordi
Notícia: Els millors plans romàntics a Barcelona per Sant Jordi
Comparteix
Propostes originals per a una Diada seductora sense sortir de la ciutat
La cabina de Sant Genís dels Agudells, abans de ser retirada per ser restaurada / Javier Fernández
L’última cabina coberta de Barcelona torna al carrer
Notícia: L’última cabina coberta de Barcelona torna al carrer
Comparteix
El punt telefònic s'instal·la de nou a Sant Genís dels Agudells, convertit ara en lloc d'intercanvi de llibres
Llibres gratis durant Sant Jordi per als que viatgin en tren / FGC
Llibres gratis durant Sant Jordi per als que viatgin amb Ferrocarrils
Notícia: Llibres gratis durant Sant Jordi per als que viatgin amb Ferrocarrils
Comparteix
Es regalaran desenes d'exemplars els 22 i 23 d'abril a les parades plaça Catalunya i Sarrià
Lildami en una actuació a la Damm en una imatge d'arxiu / Damm
Torna el Sant Jordi musical a l’antiga fàbrica Estrella Damm
Notícia: Torna el Sant Jordi musical a l’antiga fàbrica Estrella Damm
Comparteix
Com ja és tradició a Barcelona, i després de dues edicions sense celebrar-se, Estrella Damm torna a organitzar el Sant Jordi Musical i n’amplia el seu programa amb dos dies de festa plens de música, gastronomia, llibres i roses

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa