Pisarello s’apunta a proposar més noms per al seu personatge del ‘Polònia’

Respon amb idees a la crida que ha fet el programa a Twitter

Hi ha personatges als quals no els agrada gens sortir al Polònia, d’altres que ho porten amb dignitat i d’altres que n’estan encantats. Sembla que per poc temps primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, pertany a aquesta última categoria i que no només es pren amb bon humor la seva caricatura sinó que té ganes que continuï.

És el que es desprèn, almenys del tuit que ha fet aquest dimarts al matí, amb el qual respon a la crida que els responsables del programa han fet a la xarxa per trobar més noms per al personatge, un de les característiques del qual és que l’Ada Colau fictícia mai li encerta el nom i sempre li diu cognoms inventats basats en el real.

 

Un dels que més triomfa entre el públic és Pizzicato, que el mateix Pisarello també confessa que és el preferit a casa seva.

Tot i així, proposa obrir nous horitzons i començar a fer variants amb el seu nom de pila, Gerardo: podria ser, segons ell, Geopardo, Gallardo, Bolardo o Bilardo. Ara queda veure si els guionistes recullen la seva idea.

Sigui com sigui, el personatge té els dies comptats al programa, perquè Pisarello ha anunciat que deixarà l’Ajuntament al final del mandat per ser candidat a eurodiputat amb les llistes d’Unides Podem Canviar Europa. Tot i que no es pot descartar mai res, hi ha moltes molt poques possibilitats que li mantinguin el personatge si surt del panorama de la política catalana.

Més informació

Nou comentari