Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pisarello s’apunta a proposar més noms per al seu personatge del ‘Polònia’
  • CA

Hi ha personatges als quals no els agrada gens sortir al Polònia, d’altres que ho porten amb dignitat i d’altres que n’estan encantats. Sembla que per poc temps primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, pertany a aquesta última categoria i que no només es pren amb bon humor la seva caricatura sinó que té ganes que continuï.

És el que es desprèn, almenys del tuit que ha fet aquest dimarts al matí, amb el qual respon a la crida que els responsables del programa han fet a la xarxa per trobar més noms per al personatge, un de les característiques del qual és que l’Ada Colau fictícia mai li encerta el nom i sempre li diu cognoms inventats basats en el real.

 

Un dels que més triomfa entre el públic és Pizzicato, que el mateix Pisarello també confessa que és el preferit a casa seva.

Tot i així, proposa obrir nous horitzons i començar a fer variants amb el seu nom de pila, Gerardo: podria ser, segons ell, Geopardo, Gallardo, Bolardo o Bilardo. Ara queda veure si els guionistes recullen la seva idea.

Sigui com sigui, el personatge té els dies comptats al programa, perquè Pisarello ha anunciat que deixarà l’Ajuntament al final del mandat per ser candidat a eurodiputat amb les llistes d’Unides Podem Canviar Europa. Tot i que no es pot descartar mai res, hi ha moltes molt poques possibilitats que li mantinguin el personatge si surt del panorama de la política catalana.

Més notícies
Pisarello diu que marxa a Europa per combatre “les polítiques econòmiques que amenacen drets”
Notícia: Pisarello diu que marxa a Europa per combatre “les polítiques econòmiques que amenacen drets”
Comparteix
El primer tinent d'alcaldia va anunciar ahir que deixarà l'Ajuntament al maig per ser eurodiputat amb la candidatura de Podem
Pisarello anuncia que es presenta a les europees per Barcelona en Comú
Notícia: Pisarello anuncia que es presenta a les europees per Barcelona en Comú
Comparteix
El primer tinent d'alcalde d'Ada Colau ho comunica a les xarxes el dia que s'obre el procés de primàries | No deixarà l'Ajuntament fins que no sigui escollit eurodiputat
Pisarello reconeix que l’equip municipal ha comès “molts errors”
Notícia: Pisarello reconeix que l’equip municipal ha comès “molts errors”
Comparteix
El primer tinent d'alcalde ha criticat "les forces de dreta" per exagerar el problema de la inseguretat
Agra topada entre Pisarello i l’oposició per la pròrroga dels pressupostos de Barcelona
Notícia: Agra topada entre Pisarello i l’oposició per la pròrroga dels pressupostos de Barcelona
Comparteix
El tinent d'Economia defuig concretar les retallades que comporta la falta de nous comptes i assegura que farà una proposta negociable un cop estiguin aprovats els Pressupostos de l'Estat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa