Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues pizzeries de Barcelona, al top 10 d’Europa
  • CA

Dues pizzeries de Barcelona estan entre es 10 millors de tot Europa. Són Sartoria Panatieri i La Balmesina, segons el rànquing de la guia i revista 50 Top Pizza centrada en Europa. Sartoria Panatieri, ha quedat en cinquena posició i La Balmesina en desè. Al podi hi ha Peppe Pizzeria, establerta a París (França); al segon lloc, hi ha Fratelli Figurato, que ofereix el seu servei a Madrid (Espanya; i en tercer lloc hi apareix Kalò London que, com el seu nom indica, té el restaurant a la capital del Regne Unit.

Sartoria Panatieri és una pizzeria que té dos locals: un a l’Eixample i l’altre a Gràcia. La guia destaca els productes que fan servir perquè són “matèries primeres, totes locals i molts cops orgàniques” i que “tots els embotits casolans són molt recomanables”. L’altra pizzeria catalana, que apareix al llistat per quart any consecutiu, és La Balmesina, que va entrar al rànquing per primer cop el 2019. Ubicada al carrer Balmes i oberta fa només cinc anys, també és una referència dels amants de la bona pizza a Barcelona.

Milloren respecte de l’any passat

Ambdós establiments milloren les seves marques respecte del llistat de l’any passat. Aleshores Sartoria Panatieri va quedar en onzè lloc i La Balmesina al 29è.

Des del juliol ja es pot menjar una de les millors pizzes artesanals de tot el planeta. Ha aterrat a casa nostra Grosso Napoletano, una cadena de pizza amb tot l’esperit de Nàpols. Segons la llista 50 Top Pizza, se situa en la desena posició del món. El rànquing de cadenes l’encapçalen Da Michele (Itàlia), Sorbillo (Itàlia) i Big Mamma Group (França).

Primer pizza estil Detroit d’Espanya

A Barcelona, en concret al Poblenou, ha obert una pizzeria d’estil Detroit. Està a l’hotel The Hoxton, al número 161 de l’avinguda Diagonal. Es tracta d’una pizza quadrada i esponjosa, amb una vora voluminosa i cruixent. A diferència d’altres, aquesta sol enfornar-se en motlles quadrats metàl·lics.

Més notícies
Joan Dausà al Sant Jordi Musical d'Estrella Damm, després de dos anys sense fer-se per culpa de la pandèmia de la covid-19 / Jordi Huerta (Tandem Projects)
Barcelona vibra amb el retorn del Sant Jordi Musical d’Estrella Damm
Notícia: Barcelona vibra amb el retorn del Sant Jordi Musical d’Estrella Damm
Comparteix
El 23 i 24 d'abril 44 artistes i grups municipals actuen a l'antiga fàbrica d'Estrella en un esdeveniment d'accés gratuït
Una persona mira l'aplicació d'una empresa de servei de menjar a domicili | twitter
Aquest és el menjar a domicili preferit pels barcelonins
Notícia: Aquest és el menjar a domicili preferit pels barcelonins
Comparteix
Un estudi de Just Eat revela els hàbits dels veïns de la capital quan demanen servei a domicili
Una imatge d'arxiu d'una pizza del restaurant Grosso Napoletano / Grosso Napoletano
El millor pizzer del món aterra a Barcelona i fa un plat únic
Notícia: El millor pizzer del món aterra a Barcelona i fa un plat únic
Comparteix
La pizza especial està disponible des d'aquest mateix divendres i fins al 27 de març
La cadena Little Caesars aterra a Barcelona / Flick'r - Phillip Pessar
Pizzes a l’instant i barates: una cadena mundial aposta per Barcelona
Notícia: Pizzes a l’instant i barates: una cadena mundial aposta per Barcelona
Comparteix
Obre al passeig de Colom el segon local a Barcelona de Little Caesars Pizza, la tercera cadena en vendes a tot el món

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa