Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és el menjar a domicili preferit pels barcelonins
  • CA

El confinament va canviar els nostres hàbits en tots els sentits. Un d’ells, l’alimentari. No poder sortir als restaurants, només sortir de casa per a necessitats bàsiques…. va fer que el menjar a domicili, inicialment també restringit, es convertís en un veritable boom. I el ‘delivery’ s’ha quedat i consolidat. Però què demanem els barcelonins amb més freqüència?

En l’informe elaborat per la plataforma Just Eat, ‘El Gastròmetre 2021′, es revela que el menjar italià és el preferit dels barcelonins per demanar a domicili, i en concret, el més demandat és la pizza barbacoa, juntament amb valors segurs com les patates braves i les croquetes. A més, també assenyala que el moment preferit pels barcelonins per demanar a domicili és el diumenge, pel sopar.

A més, aquest estudi anual també atorga distincions a restaurants. En el cas de Barcelona, el restaurant Veganashi -Rosselló, 448- s’ha endut el guardó al millor restaurant sostenible perquè el jurat de Just Eat ha reconegut el seu compromís amb el medi ambient, el sushi vegà i els embalatges 100% compostables amb què envien les comandes. També a Barcelona, el restaurant Yoüme -Carrer de Roger de Flor, 204 ha estat premiat a la categoria de ‘Restaurant més ‘trendy‘, ja que les comandes a domicili d’aquest establiment han crescut molt durant els darrers mesos.

Aquest estudi també destaca un increment notable dels ciutadans pel menjar vegetaria, que ha crescut un 50% el 2021 pel que fa a la demanda, i encara més, un 80% en el cas del menjar vegà. Per altra banda, Barcelona és la segona gran ciutat de l’Estat a l’hora de demanar menjar a domicii, només superada per Madrid, i seguida de València.. Una altra dada curiosa: el 25% dels clients enquestats demanen menjar a domicili perquè els fa mandra cuinar, i un 21% ho fan perquè tenen un caprici.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa