Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pizzes a l’instant i barates: una cadena mundial aposta per Barcelona
  • CA

La cadena de pizzes Little Caesars, que opera en 27 països de tot el món i és la tercera cadena de pizzes a tot el món per volum de facturació, aposta per Barcelona. Recentment va inaugurar el seu primer local al carrer de Sants, 315, i aquest dijous va tallar a la cinta al passeig de Colom, 4.

De propietat 100% familiar, la companyia nascuda a Detroit (EUA) llança un pla per obrir 50 pizzeries a Catalunya els propers deu anys, amb una inversió superior als 15 milions d’euros, i preveu tancar el 2022 amb 6 establiments a Catalunya. De fet, la intenció de la cadena és arribar als 50 establiments al país i lluitar per l’espai amb Domino’s Pizza, Pizza Hut i Telepizza. En paral·lel a les dues primeres obertures a Barcelona, també s’han inaugurat 5 establiments a Madrid i 2 a la capital russa, Moscou, i ara es prepara l’expansió a Portugal i al Regne Unit.

Al moment i a bon preu

El model HOT-N-READY, exclusiu de Little Caesars Pizza, ofereix als clients l’opció fàcil i ràpida d’aturar-se i escollir una selecció de pizzes acabades de fer sense necessitat d’esperar ni fer una comanda, i amb preus prou assequibles: hi ha pizzes senceres -de 35cm de diàmetre- des de 6 euros i fins a 9 euros la més cara. Però en el cas del local del passeig de Colom també hi ha algunes taules per consumir la pizza a la terrassa un cop el client l’ha adquirit. La cadena explica que elabora la massa cada dia i que compra tots els ingredients a empreses properes a la zona, de manera que ofereix producte de proximitat.

L’establiment del carrer de Sants, segons la companyia, comptarà amb un públic més familiar, mentre que la del passeig de Colom està més orientada als turistes o a barcelonins que passegin per la zona i vulguin fer un mos ràpid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa