Colau llueix orgullosa la seva ploma al Molino

L'alcaldessa l'ha rebuda de la propietària del teatre que l'Ajuntament ha adquirit. "És un símbol de l'ànima del Molino", diu

“Aquesta ploma és molt més que una ploma”, s’ha vantat Ada Colau a xarxes socials. L’alcaldessa n’ha mostrat una, de ben grossa i vermella, compartint-la amb els seus seguidors a Instagram. Colau l’ha exhibit per explicar que l’Ajuntament adquirirà el teatre Molino, un dels més il·lustres del Paral·lel i recordat per vàries generacions pels seus espectacles de varietats. I, alhora, l’alcaldessa ha aprofitat per explicar la història de la seva ploma, la que li han regalat aquest matí.

La ploma “és un símbol de l’ànima del Molino, que és part de l’ànima del Paral·lel i de Barcelona”, ha escrit Colau a xarxes socials, on ha revelat qui se l’ha lliurat: “Aquesta ploma me l’ha regalat l’Elvira, que fins ara ha estat la propietària del Molino, l’ha cuidat i ha contribuït a evitar que l’edifici acabés en mans d’un fons voltor”.

Colau ha afegit que l’Ajuntament ha pres la decisió de comprar el Molino -li suposarà desemborsar 6,2 milions d’euros- per “protegir aquest espai emblemàtic i per seguir promovent la cultura a la ciutat”. L’alcaldessa ha comentat que l’operació “no ha estat fàcil”, però ha afegit que “era imprescindible per a Barcelona preservar el Molino”.

“Senzillament no el podíem perdre”, ha reblat Colau, que remata el missatge comprometent-se a “cuidar la ploma” i a “fer que l’abans possible, el Molino es torni a omplir de vida”. La previsió de l’Ajuntament és que es tornin a programar actuacions al teatre el 2022.

Més informació

Comentaris

  tangen67 09/07/2021 10:18 pm
  que hi faran? Pallassos?
  Anònim 09/07/2021 10:35 pm
  L'oportunisme d'aquesta dona fa vomitar. Ja em veig tota Barcelona empestada de cartells auto-propagandístics
  mike 09/07/2021 11:25 pm
  als barcelonins els encanten els frikis, val a dir
  Peperone 09/07/2021 11:30 pm
  A la Kolacau ja fa temps que se li veu la "ploma".
  Ricard 10/07/2021 8:50 am
  Jo només demano que es faci pública la justificació de gastar 6 milions d'euros de tothom en un teatre. Avui en dia això podria ser malversació sinó està molt ben explicat.
  uno que vive en Tabarnia 10/07/2021 10:05 am
  els barcelonins seguin votant aquesta "Sra" quaderan haviat sensa plomes i cacareando

Nou comentari