Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona comprarà El Molino per fer-hi un espai cultural

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que comprarà El Molino per integrar-lo a la xarxa d’equipaments culturals de la ciutat i reimpulsar el Paral·lel com a nou centre cultural de la ciutat. El consistori pagarà 6,2 milions d’euros per aquest espai, símbol de la cultura popular de Barcelona.

El Molino, que actualment està tancat i sense ús, ha estat l’epicentre de la cultura del Paral·lel si se sumarà a nous equipaments com la futura Casa de la Música de Barcelona a l’actual Sala Barts, que conjugarà l’exhibició amb l’articulació sectorial i potenciarà nous vincles entre cultura i educació i experimentació, i amb projectes en rodatge com l’Arnau Itinerant.

La nova etapa del Molino forma part del projecte municipal per combinar equipaments híbrids i transdisciplinars que incorporin i actualitzin les arrels de les arts escèniques populars i transgressores a partir de nous elements que ja formen part de la cultura contemporània com l’experimentació, la cultura audiovisual i el teatre de petit format en escena.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: joandomenec a juliol 09, 2021 | 16:53
  joandomenec juliol 09, 2021 | 16:53
  Faran algun esguerro espanyolista pijo-progre, per lluir-se la Colau.
 2. Icona del comentari de: TOM a juliol 09, 2021 | 17:52
  TOM juliol 09, 2021 | 17:52
  L'ajuntament compra el Molino i L' Arnau a pocs metres es cau a trossos per falta de pressupost i iniciatives municipals ja fa la tira d'anys ..... una veronya Frau Colau.TOM
 3. Icona del comentari de: Anònim a juliol 09, 2021 | 19:43
  Anònim juliol 09, 2021 | 19:43
  La Colau hi ficarà uns quants centenars d'endollats més de la Comuna Pudenta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa