Barcelona comprarà El Molino per fer-hi un espai cultural

L’Ajuntament pagarà 6,2 milions com part del projecte de transformació del Paral·lel

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que comprarà El Molino per integrar-lo a la xarxa d’equipaments culturals de la ciutat i reimpulsar el Paral·lel com a nou centre cultural de la ciutat. El consistori pagarà 6,2 milions d’euros per aquest espai, símbol de la cultura popular de Barcelona. 

El Molino, que actualment està tancat i sense ús, ha estat l’epicentre de la cultura del Paral·lel si se sumarà a nous equipaments com la futura Casa de la Música de Barcelona a l’actual Sala Barts, que conjugarà l’exhibició amb l’articulació sectorial i potenciarà nous vincles entre cultura i educació i experimentació, i amb projectes en rodatge com l’Arnau Itinerant.

La nova etapa del Molino forma part del projecte municipal per combinar equipaments híbrids i transdisciplinars que incorporin i actualitzin les arrels de les arts escèniques populars i transgressores a partir de nous elements que ja formen part de la cultura contemporània com l’experimentació, la cultura audiovisual i el teatre de petit format en escena.

Comentaris

  joandomenec 09/07/2021 4:53 pm
  Faran algun esguerro espanyolista pijo-progre, per lluir-se la Colau.
  TOM 09/07/2021 5:52 pm
  L'ajuntament compra el Molino i L' Arnau a pocs metres es cau a trossos per falta de pressupost i iniciatives municipals ja fa la tira d'anys ..... una veronya Frau Colau.TOM
  Anònim 09/07/2021 7:43 pm
  La Colau hi ficarà uns quants centenars d'endollats més de la Comuna Pudenta.

Nou comentari