El festival Grec ha hagut de suspendre l’espectacle de circ FIQ (Desperta’t) per la detecció d’un cas positiu de Covid-19 a la companyia que el protagonitza, el Groupe Acrobatique de Tànger. Les acuacions estaven programades per aquest divendres i demà dissabte.

L’organització del festival Grec ha informat a la seva web i a xarxes socials que l’import de les entrades serà retornat al públic que les havia reservades. L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha explicat que el grup d’acròbates ha assajat al Fòrum en els darrers dies com a grup bombolla, sense barrejar-se amb membres altres companyies, cosa que fa que no calgui prendre precaucions com cribatges o confinaments preventius per evitar la propagació del virus.

El Grec ha pregat disculpes per les molèsties causades per la cancel·lació, obligada pel diagòstic d’una persona contagiada de coronavirus. “Volem seguir vetllant per la seguretat d’artistes, treballadors i públic”, ha afegit el festival en un missatge a Twitter.

Nou comentari

Més notícies
Professionals sanitaris treballant en una unitat d'UCI de l'Hospital del Mar amb pacients amb covid-19, en la pandèmia de coronavirus / ACN

Augment dels ingressos de joves amb Covid als hospitals de Barcelona

La majoria són persones d'entre 20 i 45 anys que no entren a l'UCI tot i el quadre greu
Públic amb mascareta a primera fila del concert de Kase.O al Festival Cruïlla / ACN

El Cruïlla tanca la primera jornada amb 126 positius entre els més de 15.000 espectadors

Cap dels diagnosticats van poder accedir al recinte del Fòrum