Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Sabor de Gràcia sorprèn el Paral·lel amb una original promoció del seu nou espectacle
  • CA

Els incombustibles Sabor de Gràcia han sorprès aquest dilluns al vespre, pels volts de les 21 hores, els vianants que passaven pel Paral·lel amb una actuació de carrer per promocionar el seu espectacle Sabor de rumba, que s’estrena el 13 de juliol al teatre Apolo i hi serà fins al 14 d’agost, “si Déu vol”, com han dit ells mateixos. Tot i que es pot considerar un actuació al carrer, que és on s’estaven els espectadors que s’anaven aturant de pas cap a les seves destinacions, els artistes no eren a peu de carrer, sinó enfilats a l’altell de la façana del teatre.

Vianants, ciclistes i patinadors que passaven per la zona s’anaven aturant encuriosits, a banda i banda del Paral·lel i també al carril bici, que passa pel centre de l’avinguda, en veure l’espectacle. Alguns fins i tot han acabat ballant, i molts han gravat vídeos amb el mòbil. “Ja que veig que esteu gravant, etiqueteu-nos quan els pengeu a internet, i així en gaudim tots”, ha convidat el cantant, amb bon humor, després de la primera peça.

Segons ha explicat, l’espectacle Sabor de rumba serà un homenatge a tots “els grans” d’aquest ritme, tan lligat a Barcelona, a Gràcia i als barris del Raval i de Sant Antoni, al voltant del carrer de la Cera, molt a prop del teatre on es podrà veure l’espectacle, on no faltaran cap dels hits rumberos. De moment, avui han desafiat amb la seva música el soroll habitual del trànsit del Paral·lel i han alegrat el vespre a veïns i vianants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa