Colau insisteix que hi ha alternatives a l’Hermitage a la Nova Bocana

L'alcaldessa respon al PP que veuria bé que el museu rus es busqués un altre emplaçament a la ciutat

L’alcaldessa Ada Colau ha insistit en la seva preferència per valorar usos diferents a l’Hermitage per al solar de la Nova Bocana del Port concedida al museu rus. En respost a una pregunta del PP al ple de Barcelona, la líder dels comuns ha defensat que si l’equipament cultural es busqués un altre emplaçament a la ciutat l’Ajuntament no hi posaria tantes pegues: “No discutim que l’Hermitage pugui anar a Barcelona, però per a un solar estratègic i públic com el del Port estem segurs que podem trobar projectes millors”.

“O sigui, sí a l’Hermitage, però no sabem on!”, ha lamentat Josep Bou (PP). “La gent comença a estar farta de tanta indecisió amb una cosa que podem perdre”, li ha recriminat. Dimecres el Port de Barcelona va aprovar unilateralment la concessió del sòl malgrat el rebuig de l’Ajuntament de Barcelona, que sosté que té informes que avalen la necessitat d’un aval municipal.

“No necessitem més concentració turística al centre perquè la pandèmia ha demostrat que això posa en perill el mateix centre, hi necessitem mixtura”, ha argumentat l’alcaldessa. “Ens posarem d’acord i som optimistes amb què ens posarem d’acord, poden sortir projectes molt alineats amb l’estratègia de la ciutat”, ha dit Colau, que ha assegurat que “hi ha altres actors interessats” en els terrenys i ha citat per exemple el Liceu i el Barcelona Tech City.

Més informació

Comentaris

  Ferran 28/05/2021 4:54 pm
  A la Hada esa, hay que decirle que se deje de cuentos y embustes....
  Manel 28/05/2021 5:25 pm
  Evidentement que qui forma part de l'ajuntament gracies a la dreta, el feixisme i la xenofòbia, evitarà a tota costa un poble amb accés a la cultura.
  Bepo 28/05/2021 6:05 pm
  Colau, t'haurien de donar el primer premi al transformisme. Apa, neteja casa teva i després surt al carrer a prendre el sol.
  Salvador 28/05/2021 6:25 pm
  La Colau vol que la Barceloneta torni a ser un cau de rates, drogues i misèria. No t'ho deixarem fer perquè quan no manis aprovarem tots els plans econòmics que faran que Barcelona torni a generar feina i riquesa per tothom.
  farta de botiflers 28/05/2021 8:13 pm
  aixo !! que ponga un tablao flamenco pa los turistas de los cruceros, INCULTA !! CARAGIRADA!!!

Nou comentari