Betevé busca director

Un cop constituït el nou consell d'administració, la corporació renova el cap periodístic

La corporació municipal Betevé busca nou director. El portal del mitjà informatiu ha publicat al seu web la convocatòria pública per a seleccionar-lo, tal com estableix el reglament de 2008. L’actual director, Sergi Vicente, va ser nomenat el 2014 i s’esgotava mandat aquest estiu però ha mantingut el càrrec a l’espera de la renovació del Consell d’Administració. Aquest octubre s’ha constituït de nou l’òrgan i ara entoma aquesta decisió pendent.

El nou director o directora de Betevé rebrà el difícil encàrrec d’executar el contracte-programa del conglomerat de mitjans municipals, que travessa una important crisi financera i té un conflicte laboral per la internalització de la plantilla externa. Ha de ser un professional amb experiència en la gestió de mitjans de comunicació i se li valoraran coneixements d’idiomes, de l’entorn multimèdia i de motivació d’equips.

Segons el portal de transparència de Betevé, el càrrec té assignat un sou brut de 103.540,17 euros anuals. És un dels 10 alts càrrecs municipals que cobren més que l’alcaldessa. L’Ajuntament de Barcelona rebrà candidatures durant un mes.

Els nous integrants del Consell d’Administració són Susana Alcaide, Carles Bosch, Josep Maria Carbonell, Francesc Orteu, Álex Sàlmon i Xavier Vidal. Els han proposat 6 dels 7 grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona. El candidat que havia presentat Barcelona pel Canvi, el partit de Manuel Valls, no va ser acceptat.

Més informació

Nou comentari