Barcelona encén els llums de Nadal amb un espectacle musical a Sant Andreu

L'acte marca l'inici de la campanya de Nadal i coincideix amb les hores prèvies al Black Friday

L’esdeveniment nadalenc més esperat ha arribat a la plaça de Can Fabra de Sant Andreu de Barcelona de la mà de Dagoll Dagom. L’encesa dels llums nadalencs ha començat a les sis de la tarda amb un espectacle musical que la companyia de teatre catalana ha preparat especialment per a l’acte.

El muntatge, que es titula De les tristors en farem llum, inclou alguns personatges populars de contes infantils, com ara la Caputxeta Vermella o la Ventafocs, que han pujat a l’escenari per ajudar la Clara, interpretada per l’actriu Clara Solé, a retornar el sol a una ciutat governada per la por.

Espectacle infantil i cançons famoses

Durant l’espectacle infantil s’han tractat temes com la protecció de dades a les xarxes socials, les noves tecnologies o el veganisme. A banda, s’han versionat cançons famoses com ‘Cada nit pot sortir el sol’ del cantant català Jaume Sisa o ‘Highway to hell’ del grup australià AC/DC.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit l’esdeveniment al costat del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, la presidenta del Districte de Sant Andreu, Montserrat Benedí, i la regidora del Districte de Sant Andreu, Lucia Martín. També hi havia representants dels diferents grups municipals, així com el president de la Fundació Barcelona Comerç, Salvador Vendrell, i el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jané.

Més informació

Nou comentari