Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ramon Masià vol evitar un possible frau a les eleccions a la Cambra
  • CA

El candidat a presidir la Cambra de Comerç de Barcelona, Ramon Masià, vol garantir que no hi hagi cap possibilitat d’engany a les pròximes eleccions de l’ens. Tant és així que ha presentat un recurs d’alçada al departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat per demanar el compliment de les normes i “evitar qualsevol possible frau”. En un comunicat que recull Europa Press, la seva candidatura recorda que per votar electrònicament, tant les normes del 2017 com un decret del 2018, detallaven que calia “una doble autentificació de la identitat dels votants: el certificat digital i la utilització d’un pin d’un sol ús”.

Tot i així, el text de Masià apunta que el pin d’un sol ús, també anomenat ‘autenticació robusta’, “havia desaparegut sense cap motiu aparent més que l’aparent dificultat de la seva execució“. Per això, el candidat demana que es prepari tot allò necessari per garantir que a les eleccions es recupera aquesta modalitat que, a més, va rebre la confirmació per escrit de la seva necessitat per part de la Junta Electoral Central el passat 11 d’abril. 

Masià assegura que ho demana per aconseguir unes eleccions “netes”, segons Europa Press, i cita la consellera Àngels Chacón per recordar que va esmentar “el certificat digital com a únic mode d’identifació dels votants”.

Més notícies
“Crous i Masià boicotegen el ple de comiat de Valls a la Cambra”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Crous i Masià boicotegen el ple de comiat de Valls a la Cambra”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Seat contracta 1.300 treballadors per reforçar Martorell", publica Expansión
Carles Tusquets: “La Cambra de Barcelona ha de ser el contrapoder de la política”
Notícia: Carles Tusquets: “La Cambra de Barcelona ha de ser el contrapoder de la política”
Comparteix
El president de Trea Capital i Banco Mediolanum a Espanya defensa que no viu de les grans empreses i es veu guanyador "si no hi ha trampes"
La Cambra de Comerç es traslladarà a un nou edifici del 22@ el 2022
Notícia: La Cambra de Comerç es traslladarà a un nou edifici del 22@ el 2022
Comparteix
L'entitat construirà un edifici de 21 plantes en sòl municipal i en llogarà 13 a l'Ajuntament, que ubicarà les seves oficines administratives per estalviar costos
Joan Canadell: “L’empresariat és més independentista que la societat”
Notícia: Joan Canadell: “L’empresariat és més independentista que la societat”
Comparteix
El cofundador de Petroli Independents és una de les cares visibles de la candidatura independentista que aspira a governar la Cambra de Comerç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa