Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Crous i Masià boicotegen el ple de comiat de Valls a la Cambra”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Crous i Masià boicotegen el ple de comiat de Valls a la Cambra“. El relleu de Miquel Valls al capdavant de la Cambra de Comerç de Barcelona serà de tot menys tranquil. Enric Crous i Ramon Masià, dos dels candidats que aspiren a dirigir l’ens, han boicotejat el plenari que havia d’augmentar el pressupost del procés electoral. Un dels motius esgrimits per Crous és la negativa de la Cambra d’enviar una targeta censal als més de 400.000 votants que estan convocats a les urnes.

Expansión: “Seat contracta 1.300 treballadors per reforçar Martorell”. Seat està a punt de formalitzar la contractació de 1.300 treballadors temporals a la seva fàbrica de Martorell. Els contractes es faran d’abril a desembre i serviran per reforçar la producció de la companyia, que aquest no tancarà a l’agost per poder fabricar 20.000 vehicles addicionals. És la primera vegada des de 1998 que la planta treballarà a l’agost, segons la companyia.

Diari Ara: “Barcelona destrona Madrid com a ciutat més atractiva per a les marques estrangeres que aterren a Espanya”. Barcelona s’ha convertit en el destí preferit de les marques estrangeres que volen entrar al mercat espanyol. Segons la consultora CBRE, el 41% de les empreses tria la capital catalana, mentre que el 37% es decanten per Madrid. L’any passat 27 marques internacionals van obrir la seva primera botiga a l’Estat espanyol, un 21% menys que el 2017.

El Economista: “El Sabadell prepara vendes parcials de filials per evitar ampliar capital“. El Banc Sabadell vol guanyar-se la confiança del mercat, que fa dies que especula amb la necessitat de l’entitat d’ampliar capital per garantir la seva solvència, a través d’un programa de vendes parcials de les filials que controla per donar entrada a socis de referència. La companyia d’assegurances, la gestora d’actius o l’empresa de crèdits al consum són les filials que tenen millor posició per entrar en aquesta operació, que ja estava prevista al pla estratègic de l’entitat.

Expansión: “La cadena Casa obrirà a la Diagonal una botiga de bandera“. La cadena belga d’articles de la llar Casa Shop té previst obrir una botiga de bandera en els pròxims mesos a l’avinguda Diagonal. El lloc escollit és el número 407, molt a prop del gratacel del Banc Sabadell del carrer Balmes, al local que havia ocupat l’agència de viatges Kuoni. El tram on s’instal·larà Casa Shop és un dels més sol·licitats per empreses d’articles de la llar i compartirà zona amb Habitat, Casa Viva o A Loja do Gato Preto.

Més notícies
“Radisson comença la cerca per obrir fins a 10 hotels a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Radisson comença la cerca per obrir fins a 10 hotels a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"El Sabadell no tanca la porta a una fusió en un any, fins i tot amb Bankia", publica Cinco Días
“La incubadora xinesa TusStar aposta per Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La incubadora xinesa TusStar aposta per Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Nissan lliga el futur de la Zona Franca a l'acomiadament de 600 treballadors", publica Cinco Días

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa