Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Radisson comença la cerca per obrir fins a 10 hotels a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “Radisson comença la cerca per obrir fins a 10 hotels a Barcelona“. La cadena d’hotels Radisson vol tenir entre 20 i 25 establiments a l’Estat espanyol abans del 2023 i té previst que una desena estiguin a Barcelona. Part de l’equip directiu de la cadena s’ha reunit amb inversors, operadors turístics i immobiliàries per presentar el seu pla d’expansió i començar a explorar quines són les opcions més adients per establir-se a Barcelona, on hi ha una normativa molt estricta per obrir nous hotels.

Cinco Días: “El Sabadell no tanca la porta a una fusió en un any, fins i tot amb Bankia“. El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, descarta que l’entitat financera estigui preparant una ampliació de capital imminent, però no va ser tan contundent a l’hora de parlar de fusions. Oliu va assegurar que ara mateix no hi ha cap proposta en ferm, però no tanca la porta a una futura fusió amb Bankia si hi hagués un canvi al govern espanyol.

La Vanguardia: “El Corte Inglés porta a Barcelona la rellotgeria de luxe de Richemont”. El Corte Inglés ha inaugurat a Barcelona la primera botiga de Time Vallée, de la marca de rellotges de luxe Richemont. La nova botiga, que està al centre comercial de Diagonal, servirà per complementar l’oferta de marques de luxe de la cadena i oferirà rellotges de les millors firmes del món, com Baume&Mercier, Cartier, IWC, Panerai o Piaget.

Expansión: “Echevarne creix amb la compra de laboratoris i centres mèdics“. El grup català Echevarne va tancar 2018 amb una facturació de 168 milions d’euros, un 68% que va només tres anys. Aquest gran creixement s’ha aconseguit amb la compra de laboratoris i centres mèdics. A l’estiu va absorbir Sevilab, ha adquirit una participació en la malaguenya TelRads i ha posat en marxa la seva filial Logopad.

Cinco Días: “Seat desenvoluparà a Espanya una plataforma de vehicles elèctrics amb Volkswagen“. La fàbrica de Seat de Martorell comença a tenir clar el seu full de ruta fins més enllà del 2025 gràcies al fet que el grup VW ha atorgat a la planta el muntatge del Cupra Formentor a partir del 2020. Seat també desenvoluparà la plataforma de vehicles elèctrics urbans per a tot el grup, el primer dels quals estarà al mercat el 2023 amb un preu inferior als 20.000 euros.

Més notícies
“La incubadora xinesa TusStar aposta per Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La incubadora xinesa TusStar aposta per Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Nissan lliga el futur de la Zona Franca a l'acomiadament de 600 treballadors", publica Cinco Días
“Damm estrena un nou espai innovador a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Damm estrena un nou espai innovador a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Barcelona dona el vistiplau a 16 hotels nous", titula Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa