Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Damm estrena un nou espai innovador a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “Damm estrena un nou espai innovador a Barcelona“. Damm i Barcelona Tech City han anunciat que reforçaran la seva aliança i el fabricant de cervesa passarà a ser el soci principal del projecte. Damm també ha inaugurat un nou espai al Pier01, a la Barceloneta, que es destinarà a la celebració d’esdeveniments centrats en la digitalització, la innovació i la tecnologia. També serà un punt de trobada per a professionals del sector que vulguin intercanviar idees.

Expansión: “Barcelona dona el vistiplau a 16 hotels nous“. Des de l’aprovació del Peuat a principis del 2017, l’Ajuntament ha donat llum verda a 36 informes de possibles projectes hotelers, dels quals una vintena ja ha caducat. Dels 16 que queden vigents, que sumen 2.247 places, una desena ja ha començat els tràmits per a les obres i sumen 1.640 places. Els districtes més sol·licitats són Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Nou Barris i Sant Andreu.

Cinco Días: “Marta Tous, directora d’art de Tous”. La marca de joieria Tous ha nomenat Marta Tous, que forma part de la companyia familiar des del 1994, com a nova directora d’art. També han nomenat Eva Gallego com a directora de producte i Giordano Reffato com a director global de vendes. Amb el nou càrrec, Marta Tous s’encarregarà de mantenir la identitat artística de la firma especialitzada en productes de luxe assequibles.

La Vanguardia: “El Brexit afectarà més de 3.300 empreses catalanes”. La conselleria d’Empresa i Coneixement ha obert una finestreta per assessorar les 3.374 empreses catalanes que exporten o tenen una filial al Regne Unit i que es poden veure afectades pel Brexit. La Generalitat ha creat un programa per acompanyar les empreses un cop hi hagi un acord de sortida del que ara és el cinquè soci comercial de Catalunya per volum d’exportació.

Expansión: “LaCaixa evita donar suport al megaprima a directius de Naturgy”. El grup energètic Naturgy ha aprovat per la mínima la prima multimilionari que el seu president, Francisco Reynés, i 25 directius més rebran fins al 2022. L’incentiu –que en tres mesos ha sumat 15 milions d’euros– es va aprovar amb els vots del 54%, ja que Criteria Caixa, que controla directament i indirectament el 24% del capital, va decidir abstenir-se per política del grup.

Més notícies

“Madrid concentra més inversió estrangera que Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Madrid concentra més inversió estrangera que Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"El Saló B-Travel tanca amb més de 30.000 visitants", titula El Periódico

“Les empreses tecnològiques lideren el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa

Notícia: “Les empreses tecnològiques lideren el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa
Comparteix
"Caixa d'Enginyers guanya un 8,8% menys malgrat captar més clients", titula El País

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa