Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Madrid concentra més inversió estrangera que Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Malet afirma que Madrid concentra més inversió estrangera que Barcelona”. El president de la Cambra de Comerç dels EUA a Espanya, Jaime Malet, ha assegurat que hi ha una clara tendència dels inversors estrangers a optar per Madrid en lloc de per Barcelona per la situació política que viu Catalunya. Malet també ha alertat sobre el perill de la pèrdua de seus socials a Catalunya perquè suposen l’inici d’un progressiu trasllat de personal de centres de decisió cap a altres ciutats.

El Periódico: “El Saló B-Travel tanca amb més de 30.000 visitants”. El Saló B-Travel va tancar les seves portes aquest diumenge amb una afluència de més de 30.000 visitants. L’esdeveniment s’ha consolidat com un referent en turisme d’experiències amb la participació d’uns 200 expositors, que representaven un miler d’empreses del sector, i ha captat l’atenció de viatgers que busquen tant destins de proximitat com aventures a l’altra punta del món.

Via Empresa: “Barcelona presenta candidatura per acollir el supercomputador més potent d’Europa”. El Barcelona Supercomputing Center (BSC) presenta candidatura per acollir un dels superordinadors més potents que tindrà Europa el 2021. La convocatòria de la Comissió Europea, amb una aportació total de 250 milions d’euros, cofinançarà fins al 50% dos o més supercomputadors entre les candidatures que es presentin. La del BSC compta amb el suport dels patrons del centre, que són la Generalitat, el govern espanyol i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i també s’hi ha sumat el govern de Portugal.

Expansión: “Acciona farà un complex logístic de 56.000 metres a Sant Andreu“. Acciona vol aprofitar la creixent demanda d’espai logístic a Barcelona i ha anunciat la construcció d’un complex industrial a un solar de 56.000 metres quadrats del districte de Sant Andreu. Es tracta de 48 naus modulars que es podran llogar juntes o per separat i que compten amb el principal atractiu d’estar ubicades a dins de la capital catalana.

El Periódico: “La start up Blexr, de Malta, obre oficina a Barcelona i crea 40 llocs de treball”. La start up de màrqueting digital Blexr acaba d’obrir una oficina a Barcelona i té previst crear 40 llocs de treball. La companyia, que ja té més de 100 treballadors a Malta, està especialitzada en la creació de continguts digitals per a empreses de finances i jocs per a impulsar el trànsit de les seves pàgines web.

Més notícies
“Les empreses tecnològiques lideren el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa
Notícia: “Les empreses tecnològiques lideren el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa
Comparteix
"Caixa d'Enginyers guanya un 8,8% menys malgrat captar més clients", titula El País
“Nissan inverteix 10 milions a la seva fàbrica de la Zona Franca”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Nissan inverteix 10 milions a la seva fàbrica de la Zona Franca”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"General Càrnia inverteix 20 milions en l'antic Makro de Mercabarna", publica Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa