Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Les empreses tecnològiques lideren el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Les tecnològiques lideren el lloguer d’oficines a Barcelona“. Les empreses del sector tecnològic van llogar 89.000 metres quadrats, el 25% de tota la superfície que es va contractar el 2018 a Barcelona. Segons la consultora JLL, aquest lideratge de les tecnològiques reforça el pes de la capital catalana com a hub d’innovació al sud d’Europa. En total, es van llogar 357.000 metres quadrats, un 6% de tot l’estoc d’oficines que té la ciutat.

El País: “Caixa d’Enginyers guanya un 8,8% menys malgrat captar més clients“. Caixa d’Enginyers va arribar als 187.400 clients el 2018, un 16,8% més que l’any anterior. Malgrat aquest augment de la base de clients, l’entitat va limitar el seu benefici a 11,16 milions d’euros, un 8,8% menys. El volum de negoci va créixer un 7,65% i es va situar en 6.190 milions, mentre que els recursos gestionats dels clients van augmentar un 14,9%, fins als 4.363 milions.

Expansión: “HM Hospitales vol duplicar els ingressos de Delfos fins als 65 milions“. El grup hospitalari de la família Abarca, HM Hospitales, ha invertit 70 milions d’euros en la compra i la renovació de Delfos. La clínica barcelonina va tancar l’any passat amb un volum de negoci de 30 milions d’euros, però HM Hospitales espera que, quan torni a funcionar a ple rendiment, pugui doblar aquests ingressos i arribar fins als 65 milions.

Cinco Días: “Abertis pagarà el 28 de març el dividend extra de 10,93 euros per acció“. Abertis ha anunciat que el 28 de març farà efectiu el pagament del dividend extraordinari de 10,93 euros bruts per acció. En total, la companyia pagarà 9.963 milions a Atlantia i ACS, que van fer una opa sobre el grup i ara esperen recuperar part de la inversió. L’import net per acció se situa en 8,8 euros, segons la CNMV.

La Vanguardia: “Nissan planteja una reducció de 500 llocs de treball a la planta de Barcelona“. Nissan comença a concretar l’ajustament de plantilla que vol dur a terme a la seva planta de la Zona Franca de Barcelona. Ara mateix la multinacional xifra en 500 els llocs de treball que es podrien eliminar mitjançant prejubilacions i baixes voluntàries que s’han negociat amb el comitè d’empresa, que suposaria desfer-se del 17% de la plantilla.

Més notícies
“Nissan inverteix 10 milions a la seva fàbrica de la Zona Franca”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Nissan inverteix 10 milions a la seva fàbrica de la Zona Franca”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"General Càrnia inverteix 20 milions en l'antic Makro de Mercabarna", publica Expansión
“Criteria Caixa guanya 1.577 milions el 2018, un 8% més”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Criteria Caixa guanya 1.577 milions el 2018, un 8% més”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Colonial estudia sortir de la logística i posa en venda la seva cartera de naus per 400 milions", titula Cinco Días

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa