Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Criteria Caixa guanya 1.577 milions el 2018, un 8% més”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “Criteria Caixa guanya 1.577 milions el 2018, un 8% més”. Criteria Caixa va tancar l’exercici 2018 amb un benefici net de 1.577 milions, un 8% més que l’any anterior. La major part del benefici del holding prové de les seves participacions a CaixaBank, The Bank of East Asia i Inbursa. A més, Criteria va vendre les seves accions d’Abertis després de l’opa d’Atlantia, ACS i Hochtief, una operació que li va reportar uns guanys de 2.154 milions.

Cinco Días: “Colonial estudia sortir de la logística i posa en venda la seva cartera de naus per 400 milions”. La immobiliària Colonia busca comprador per a la cartera de naus logístiques que va heretar després de l’opa sobre Axiare. La companyia espera obtenir uns 400 milions d’euros per uns actius que considera no prioritaris, ja que el seu objectiu és centrar-se en el mercat d’oficines en zones prime de Madrid, Barcelona i París.

Expansión: “El grup belga Xior paga 25 milions per la residència del Fòrum de la UPC”. El grup inversor belga Xior ha comprat per 25 milions d’euros una residència d’estudiants que encara s’està construint al Campus del Besòs de la UPC. La multinacional té una gran presència a Bèlgica i Holanda i en paral·lel a la seva entrada a Barcelona també ha comprat dues residències d’estudiants més a Lisboa i Porto per uns 54 milions d’euros.

Diari Ara: Els sous dels catalans superen l’IPC per primer cop des del 2015″. Per segon cop en els últims 10 anys, els catalans van guanyar poder adquisitiu el 2018, tot i que només va ser un minço 0,2%. Segons l’INE, el cost salarial –que inclou tots els conceptes, també les hores extraordinàries, per exemple– va créixer un 2% durant l’últim trimestre de l’any passat, mentre que la inflació es va situar en l’1,8%.

La Vanguardia: “Ubiqum creix a Europa”. La companyia barcelonina de centre de formació de programadors Ubiqum ha presentat un pla d’expansió per doblar el nombre de ciutats on ja està present en els pròxims tres anys. Després de la bona rebuda a Amsterdam i Berlín, la companyia acaba d’aterrar a Madrid i ara es prepara per fer el salt a Londres i París. En tres anys, unes 500 persones han passat pels seus centres de formació i el 90% han aconseguit feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa