El creuer ‘MSC Magnifica’ salpa des de Barcelona per donar la volta món

El vaixell visitarà 32 països i 49 destinacions en un viatge que durarà gairebé quatre mesos

El creuer ‘MSC Magnifica’ ha salpat des del port de Barcelona per iniciar una volta al món durant la qual recorrerà 32 països i 49 destinacions en un viatge que durarà uns quatre mesos. El vaixell, que va sortir fa dos dies del port italià de Gènova, és un dels més nous de la naviliera suïssa MSC i té capacitat per més de 2.500 turistes i una tripulació de gairebé 1.000 persones.

L’itinerari del creuer està dividit en tres grans parts. La primera connecta el mar Mediterrani amb el Carib per després baixar fins al Canal de Panamà per explorar l’Amèrica Central mentre viatja cap a San Francisco. Des d’allà començarà la segona part del viatge, que permetrà visitar Hawaii, Tahití, Bora Bora i Fiji abans d’arribar a Nova Zelanda i Austràlia.

[r:1]

L’última part del creuer recorrerà diversos països de l’Índic –Singapur, Malàsia, Tailandia, Sri Lanka i Maldives– abans de posar rumb cap a Oman, els Emirats Àrabs i Jordània. Els passatgers tindran l’oportunitat de navegar per mar Roig i creuar el Canal de Suez per tornat al Mediterrani i tancar així la circumnavegació al voltant del món.

El creuer serà retransmès en directe per bloguers especialitzats en viatges que s’aniran rellevant i relataran els millors moments a les seves xarxes socials. La naviliera també ha contractat nou xefs internacionals de renom, entre els que hi ha l’espanyol Ramon Freixá, i organitzarà un sopar pels passatgers on degustaran els seus plats més personals.

Més informació

Nou comentari