Els grans creuers d’MSC tornaran a Barcelona el 26 de juny

Els tests anticovid seran obligatoris a tots els passatgers abans d'embarcar i durant el viatge

La companyia MSC Creuers reiniciarà les seves operacions al Port de Barcelona a partir del 26 de juny amb l’escala del creuer MSC Grandiosa, que permetrà l’embarcament de passatgers com a part del seu itinerari, segons un comunicat de l’empresa aquest divendres. Totes les operacions de la naviliera es duran a terme d’acord amb els requisits de cada govern i s’ha implementat un protocol de sanitat i higiene que inclou test a tots els passatgers abans d’embarcar i durant el creuer, i a tota la tripulació un mínim de tres vegades abans d’embarcar i setmanalment quan estiguin a bord.

Els viatgers només podran baixar a terra en excursions programades que garanteixin la bombolla social i s’ha creat un pla de contingència en cas de positiu per evitar sobrecarregar les infraestructures sanitàries locals. El vaixell compta amb ventilació a través d’un sistema HVAC, espai d’aïllament a bord i rastreig de contactes estrets mitjançant polseres. També fa obligatori l’ús de mascaretes a les zones comunes. El distanciament social es facilita per haver reduït la capacitat del vaixell.

El director general de MSC Cruceros Espanya, Fernando Pacheco, ha mostrat la seva satisfacció per la represa de les operacions a Espanya i ha recordat que aquest vaixell va ser el primer a tornar a operar a la Mediterrània el passat agost. A partir del 30 de juliol el vaixell sumarà el port de València en el seu recorregut, que també passa per ports italians.

Més informació

Comentaris

    Pol 04/06/2021 6:32 pm
    Mentre a ciutats com Venècia els hi prohibeixen definitivament l'entrada al port, ací fan el contrari. Com sempre tot allò que el món civilitzat rebutja, aquí ho acullen com un fal·laç manà. Som un país patètic, ens ho hem de fer mirar. A sobre l'experiència no ens serveix per a res, aquests monstres varen haver de fer un munt quarantenes al començament de la pandèmia de la covid-19 els creuers gegants eren uns focus de transmissió molt evidents de Sars-​CoV-2, n'hi ha que la volen acabar de la mateixa forma... temps.

Nou comentari