Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Janet Sanz defensa un retorn “equilibrat” dels creuers
  • CA

La segona tinenta d’alcaldia de Barcelona, Janet Sanz, creu que el plantejament que s’està fent per al retorn dels creuers a la ciutat és “equilibrat i ponderat” perquè no arribin tots de cop. Segons ha dit, és “importantíssim” que totes les activitats de la ciutat vagin recuperant “certa normalitat”. Amb tot, Sanz també ha recordat el compromís del Port amb la ciutat per reduir les terminals. “És molt bon moment perquè el Port comenci a donar compliment a aquests acords”, ha indicat, perquè hi hagi una política “més equilibrada” tenint en compte l’impacte dels creueristes.

D’altra banda, ha indicat que Barcelona es mereix “un projecte millor” que l’Hermitage i veu amb bons ulls la possibilitat d’un projecte alternatiu.”Que siguin uns usos que reclamin que els veïns de la ciutat s’hi apropin”, ha defensat front un projecte pensat només per a visitants. “La viabilitat de fer un projecte potent d’investigació, recerca i innovació tecnològica sempre serà una prioritat i l’Ajuntament sempre facilitarà aquestes iniciatives”, ha afegit. En tot cas, ha dit, de moment segueixen en converses amb el Port.

Terrasses

En relació a les terrasses, Sanz ha assenyalat que estan treballant per “normalitzar” tot l’espai guanyat en calçada. A més, l’Ajuntament preveu presentar aviat el mòdul definitiu que ha de substituir els ‘new jersey’ grocs que es van posar de manera provisional. La responsable d’Urbanisme ha afirmat que quan passi la situació de pandèmia s’haurà de tornar a la normalitat i reformular molts creixements. Ara bé, l’ajuntament aposta perquè l’espai guanyat en calçada es quedi, ja sigui per l’ús que té ara o un altre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa