Collboni reclama l’arribada dels creuers per donar “oxigen” a la ciutat

El primer tinent d'alcalde celebra la decisió del Procicat de preparar un retorn d'aquests vaixells a l'estiu

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha reclamat l’arribada de creuers a Barcelona per donar “oxigen” en una situació “límit” dels sectors dependents del turisme. El consistori ha tingut dues “reunions importants” amb el Port de Barcelona i les principals navilieres que hi operen amb passatgers perquè aquests vaixells comencin a arribar la segona quinzena de juny.

Collboni ha celebrat la decisió del Procicat de preparar el retorn dels vaixells a l’estiu a través de la validació del procediment que hauran de seguir les navilieres perquè s’autoritzi l’activitat turística de creuers amb bandera europea entre ports situats a Catalunya.”És una emergència de ciutat reactivar l’arribada de visitants via port i via aeroport”, ha assegurat.

En aquest sentit, Collboni ha reiterat que l’Ajuntament de Barcelona ha estat treballant amb el Port de Barcelona i les principals navilieres per dur a terme diverses proves pilot a finals de juny. “No podem més que celebrar que el Procicat hagi reconsiderat la posició i permeti l’obertura d’aquestes posicions”, ha assegurat en un acte per presentar el projecte pilot BCNRetailLab per digitalitzar el comerç de la ciutat.

Nou comentari