Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El gremi, sobre la compra d’hotels per l’Ajuntament: “No toca fer especulacions”
  • CA

La possible compra d’hotels per part de l’Ajuntament de Barcelona per destinar-los a persones sense llar no convenç el Gremi d’Hotels. Sobretot perquè no consideren que el consistori barceloní hagi de destinar esforços en aquest sentit. “Haurien de donar un cop de mà al sector com ha fet Madrid, no toca fer especulacions“, critica el gerent del Gremi d’Hotels, Manel Casals, en declaracions al TOT Barcelona. El govern municipal va deixar la porta oberta a comprar-ne algun després que ho proposés ERC en comissió.

A més, Casals ha considerat que l’Ajuntament no és conscient del que suposa comprar un allotjament hoteler. “No són conscients realment del que proposen”, ha opinat. Respecte d’operacions de compra que estiguin en marxa, el gerent del gremi ha expressat que el consistori no s’ha posat en contacte amb ells amb aquest objectiu.

“No toca fer aquestes declaracions”, ha resumit Casals, que ha lloat la reconversió d’alguns hotels per sobreviure a la pandèmia. “Me n’alegro molt que el sector hagi estat capaç de ser creatiu”, ha celebrat. En la mateixa línia, ha precisat que són pocs els establiments que han passat a ser co-working o co-living per tal d’atraure visitants malgrat l’emergència sanitària.

Finalment, ha reconegut que hi ha hotels en venda. No li consta, actualment, que s’hagi formalitzat cap operació de venda, segons ha afirmat a aquest diari.

Més notícies
L'hotel Palace barceloní, un dels espais que s'ha implicat en el projecte / El Palace Barcelona
Hotels barcelonins es reconverteixen en sales de concert
Notícia: Hotels barcelonins es reconverteixen en sales de concert
Comparteix
La proposta ha nascut amb l'impuls del Gremi d'Hotels i el suport de l'Ajuntament, i acollirà artistes com Meritxell Nedderman o Sara Terrazas
Una parella davant de l'Hotel Palace tancat / ACN
Els hotelers aplaudeixen les mesures preses a Madrid per pressionar Colau
Notícia: Els hotelers aplaudeixen les mesures preses a Madrid per pressionar Colau
Comparteix
Reclamen que les converses es tradueixin en ajudes seguint la línia del consistori madrileny

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa