Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hotels barcelonins es reconverteixen en sales de concert
  • CA

El Gremi d’Hotels de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament i Events, ha posat en marxa la campanya Desembre cultural als hotels de Barcelona, que comptarà amb la participació de 24 hotels de la ciutat. En un comunicat d’aquest dimecres, el consistori ha explicat que l’objectiu de l’acció és reactivar i dinamitzar els espais dels hotels de la ciutat i atreure el públic local amb propostes culturals variades.

Aquestes accions inclouen des d’actuacions musicals i teatrals, fins a experiències gastronòmiques i de benestar i espectacles famílies, en una acció que també vol fer costat als artistes i a la cultura local. Entre els artistes que participaran es troba les cantautores Meritxell Neddermann, Sara Terrazas i Gessamí Boada, i les formacions com el Quartet Mèlt, Saphie Wells & The Swing Cats, Ganzá i Beat Voices, entre altres.

El director del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals, ha explicat que el sector passa per un moment “dramàtic”, però ha assegurat que han preparat espais i propostes singulars per a acostar-se als barcelonins i donar suport a la cultura local. El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha convingut que es tracta d’una mesura vital per “donar vida” als establiments hotelers, i ha recordat que les activitats respecten totes les mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.

“Volem contribuir a generar activitat en aquests espais de la ciutat, de manera que repercuteixi a posar activitat, ocupació i cultura en aquests establiments, al mateix temps que permetrà a molts barcelonins conèixer aquests espais fins ara desconeguts”, ha afegit Collboni.

El regidor de Turisme de Barcelona, Xavier Marcé, ha destacat que els hotelers tenen la capacitat de “organitzar, acollir i oferir espectacles i propostes culturals amb seguretat i qualitat”.

Els espais implicats són l’Hotel Arts Barcelona, el Palace Barcelona, el Monument Hotel, l’España Ramblas, el Gallery Hotel, el Pulitzer Barcelona, el Claris Hotel & Spa GL, el Renaissance Barcelona Hotel, l’Hotel The Serras, el Majestic Hotel & Spa Barcelona i el Duquesa de Cardona.pa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa