Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Costa Cruceros també reprèn les rutes des del port de Barcelona
  • CA

Costa Cruceros ha reprès la seva activitat al port de Barcelona amb el buc Costa Smeralda, que ha fet escala avui a la capital catalana i fa un viatge de set dies pel Mar Mediterrani, segons ha informat l’empresa. D’aquesta manera, la companyia italiana ha tornat a operar creuers internacionals des de l’enclavament barceloní per primer cop des de la irrupció de la covid.

Costa Cruceros se suma així a MSC, que va tornar a desembarcar turistes el 26 de juny. El Costa Smeralda ha entrat al port barceloní a primera hora i hi tornarà tots els dilluns per després arribar a Palma de Mallorca els dimarts, i continuar l’itinerari cap a destinacions com Sicília, Roma, Savona i Marsella.El president de Costa Cruceros, Mario Zanetti, ha explicat que “Espanya segueix sent un mercat d’origen clau per a Costa, i el segon major mercat europeu d’entrada d’hostes de creuers”. Zanetti ha dit que espera que el retorn “contribueixi a donar suport al rellançament de l’ecosistema turístic i portuari i de l’economia local després d’un període molt difícil”.

La companyia ha assegurat que els procediments de seguretat i salut s’han reforçat mitjançant l’adopció del Protocol de Seguretat de Costa, desenvolupat per la companyia juntament amb experts científics i les autoritats sanitàries. Entre les mesures aplicades, hi ha el distanciament social a bord, proves d’hisop per a tots els hostes abans de l’embarcament i a meitat de la ruta del creuer, proves rutinàries per a la tripulació abans de l’embarcament i durant la seva estada a bord; controls diaris de temperatura; excursions protegides; noves formes d’utilitzar els serveis a bord; serveis sanitaris i mèdics millorats i l’ús de màscares protectores quan sigui necessari.

MSC va detectar tres persones que van donar positiu per coronavirus entre els 2.300 passatgers que van embarcar a Barcelona en el primer creuer que sortia al port al reemprendre’s l’activitat a finals de juny. A banda del Costa smeralda, Costa Cruceros comptarà amb dos creuers més que s’aturaran a Barcelona, el Costa Firenze, a partir del 4 de juliol i el Costa Diadema, a partir del 26 de setembre.

Més notícies
Una embarcació amb contenidors al Port de Barcelona / David Zorrakino (Europa Press)
El comerç exterior impulsa la recuperació del Port de Barcelona
Notícia: El comerç exterior impulsa la recuperació del Port de Barcelona
Comparteix
El tràfic de contenidors ja supera els nivells anteriors a la pandèmia
La protesta contra els cruers, avui a Barcelona / Ecologistes en Acció de Catalunya
Un centenar de persones protesten contra el retorn dels creuers a Barcelona
Notícia: Un centenar de persones protesten contra el retorn dels creuers a Barcelona
Comparteix
Reclamen al Govern que restringeixi la circulació d'aquestes naus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa