Canadell estrena la presidència de Turisme de Barcelona

L’òrgan executiu es reuneix per primera vegada després d’entrar a la junta directiva de l’Organització Mundial de Turisme (OMT)

El Comitè Executiu de Turisme de Barcelona s’ha reunit per primera vegada sota la direcció del nou president, Joan Canadell, que també presideix la Cambra de Comerç de Barcelona, i del regidor de Turisme de l’Ajuntament, Xavier Marcé, que ostenta la vicepresidència de l’entitat. 

La primera sessió ha servit per començar a preparar la forta activitat de congressos que hi haurà a Barcelona a partir del setembre i per perfilar la pròxima reunió de l’Organització Mundial de Turisme (OMT), que ha d’elegir president i vicepresident, després que el consorci entrés a la junta directiva de Membres Afiliats com a candidatura més votada.

A la reunió també hi han assistit Artemi Nolla, Roser Xalabarder i Xavier Carbonell en representació de la Cambra de Comerç de Barcelona; Albert Dalmau per part de l’Ajuntament i Joan Gaspart com a membre de la Fundació Barcelona Promoció. Han excusat la seva presència l’expresident del Gremi d’Hotels, Jordi Clos, i el tinent d’alcaldia de Cultura, Joan Subirats. 

Més informació

Nou comentari