Airbnb assegura que els seus clients han portat 200 milions a Barcelona en 6 edicions del MWC

Un total de 190.000 congressistes s'ha allotjat amb amfitrions que utilitzen la plataforma per trobar clients

Els clients d’Airbnb que han visitat Barcelona durant les últimes sis edicions del Mobile World Congress (MWC) han deixat més de 200 milions d’euros i han generat uns ingressos de 40 milions d’euros per als amfitrions locals, segons afirma la plataforma.

En un comunicat difós avui per Airbnb s’afirma que el nombre de viatgers que ha reservat allotjament a través de l’aplicació durant la setmana del MWC ha augmentat un 350% en sis anys. La mateixa font manté que els amfitrions de Barcelona han atès 190.000 hostes, una tercera part dels 600.000 assistents al congrés en els mateixos anys.

Els clients d’Aitbnb provenen de 120 països i 4.000 ciutats de tot el món i, durant el MWC, un 10% tenen més de 60 anys i el 51% són dones. I gairebé el 50% dels hostes durant la setmana del MWC tria una habitació en un habitatge compartit, diu Airbnb.

Els Estats Units és el país d’on venen la majoria dels viatgers acollits per amfitrions d’Airbnb durant el MWC, seguit pel Regne Unit, França, Alemanya i Itàlia. En el rànquing de ciutats que més congressistes envien a pisos d’Airbnb, hi ha Londres, París, Buenos Aires, Seül i Moscou.

Més informació

Nou comentari