Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien el tracte denigrant d’agents municipals a un nen amb discapacitat
  • CA

Polèmica pel tracte denigrant que va rebre una família amb un nen amb pluridiscapacitat per part de dos vigilants d’estacionament municipals. En un missatge a través de les xarxes socials, la mare del petit denuncia la situació que va viure aquesta setmana, quan va ser multada per aparcar en una zona no permesa mentre el seu fill assistia a una teràpia aquàtica al Club Natació Catalunya.

Segons explica l’afectada, durant tot aquest curs han estat aparcant el seu cotxe en la zona reservada per a vehicles autoritzats del pàrquing d’autobusos del Parc Güell. La família accedia a aquest espai amb el permís dels vigilants de l’estacionament, que els permetien deixar cotxe durant el temps que el nen acudia a la teràpia donada la dificultat per trobar un aparcament a la zona suficientment ampli com per descarregar la cadira de rodes que utilitza el petit.

Aquesta activitat mai li havia comportat cap problema a la família fins aquesta setmana, quan la mare va anar a retirar el cotxe i va comprovar que se l’estava emportant la grua. L’afectada va explicar la situació a un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que li va demanar perdó, però que li va indicar que l’ordre de retirar el vehicle l’havien donat els vigilants d’estacionament regulat municipals.

Un malentès

Segons la versió de la mare del petit, després d’explicar als vigilants que es tractava d’un malentès, els treballadors van respondre amb un tracte denigrant cap a la dona i el menor. “Ens han tractat amb menyspreu i ens hem sentit humiliats i menystinguts. Després d’obsequiar-nos amb un ‘no m’expliquis la teva vida i els teus problemes’ i un ‘podria retirar la denúncia, però no ho farem’ ens han fet fora de males maneres“, assegura l’afectada, que titlla l’actitud dels dos vigilants de “repugnant”.

La denúncia de la mare conclou amb un missatge dirigit al govern municipal per tal que prengui mesures per evitar que situacions i actituds així puguin tornar a produir-se.

Més notícies
Sucar el melindro, una expressió que neix a Barcelona
L’origen barceloní de l’expressió “sucar el melindro”
Notícia: L’origen barceloní de l’expressió “sucar el melindro”
Comparteix
La coneguda expressió pot significar sucar un biscuit en la beguda de cacau o introduir el membre viril per practicar sexe. Aquest doble significat neix al carrer del Petritxol
Imatge d'arxiu d'una classe de P3 / ACN
Sense plaça a P3: 4 de cada 100 nens estan en llista d’espera a Barcelona
Notícia: Sense plaça a P3: 4 de cada 100 nens estan en llista d’espera a Barcelona
Comparteix
El 88% de les famílies han pogut accedir a la seva primera opció, però un 3,8% no té plaça assegurada
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, atenent els mitjans en una imatge d'arxiu / Laura Fíguls (ACN)
Colau reactiva el pla de xoc contra els pisos turístics il·legals
Notícia: Colau reactiva el pla de xoc contra els pisos turístics il·legals
Comparteix
L'Ajuntament de Barcelona ha detectat en una primera inspecció fins a 360 habitatges irregulars
Un dels packs que ofereix la pastisseria Hofmann
La millor pastisseria de Catalunya és a Barcelona
Notícia: La millor pastisseria de Catalunya és a Barcelona
Comparteix
Ho han decidit els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona després d'una votació interna

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa