Si la capital del país té la millor coca de Sant Joan tradicional, elaborada al Forn de Pa i Pastisseria Gil -amb una coca on destaca la qualitat del seu brioix de massa mare, l’equilibri de la mantega, el seus aromes naturals i la perfecta disposició de les fruites confitades i pinyons, diu el jurat del concurs que s’ha celebrat fa uns dies a La Farinera del Clot de Barcelona, la ciutat també té la millor pastisseria de Catalunya! Es tracta de la La pastisseria Hofmann. Així ho han decidit els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona després d’una votació interna. El premi s’entregarà demà diumenge en una gala a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona en què també s’atorgaran altres guardons.

Un pastisseria molt jove: 2008

La pastisseria Hofmann es troba al carrer dels Flassaders i va ser fundat el 2008 per Mey Hofmann, que va morir el 2016. Un dels atractius d’aquesta pastisseria guardonada és que pots demanar esmorzars gourmeet a domicili, així com càterings per a celebracions.

I quins són els productes que més es venen en aquesta pastisseria? El croissant de mascarpone i el de mantega. Hoffman també ha rebut el premi a la millor pastisseria en xarxes socials mentre que el periodista Eloi Vila ha estat reconegut com el “personatge més dolç”. També han estat guardonats els pastissers Eric Ortuño, fundador de l’Atelier Barcelona, i Miquel Costabella per les seves trajectòries professionals.

Els millors gelats, també a Barcelona

Tot just fa un parell de mesos vam saber que la pastisseria Sant Croi, amb dues botigues a Barcelona, aconseguia un guardó important. El seu amo i artesà, Albert Roca, guanyava el Campionat d’Espanya de Gelateria artesana 2022 amb les seves delícies fredes. De fet, Roca ja havia guanyat el concurs al Millor Croissant de Mantega d’Espanya dos cops, el 2009 i novament el 2018. Ara, però va arriscar amb gelats 100% vegans, és a dir, que usen begudes vegetals en substitució de la llet de vaca, i va triomfar. Albert Roca regenta Sant Croi des de fa més de 20 anys i recull l’experiència prèvia de l’obrador de Badia Roca Pastisser.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a juny 11, 2022 | 09:55
    Català juny 11, 2022 | 09:55
    Aixó del millor i el pitjor son coses subjectives; tanmateix no dubto que, tan els pastissos com els gelats son excel·lents.
  2. Icona del comentari de: Sílvia a juny 11, 2022 | 14:07
    Sílvia juny 11, 2022 | 14:07
    Orench, a Blanes per mi és la millor
    • Icona del comentari de: M teresa a juny 12, 2022 | 02:19
      M teresa juny 12, 2022 | 02:19
      S'ha d'anar a Blanes, si que es bona, no cal anar tant lluny, a molts llocs hi ha pastisseries molt bones
  3. Icona del comentari de: Maria a juny 11, 2022 | 18:22
    Maria juny 11, 2022 | 18:22
    La Batlle a Torroella d Montgri es una d les millors..👍👍👍
  4. Icona del comentari de: Elena a juny 11, 2022 | 22:47
    Elena juny 11, 2022 | 22:47
    Per mi els millors gelats i turrons a Barcelona están a La Campana del Carrer Princesa, a pocs metres de la Hofmann. lLa Campana es de finals del 1800 i ha estat sempre en la meva historia, desde que anava al cole, tot el demès son imitacions.
  5. Icona del comentari de: Me teresa a juny 12, 2022 | 02:22
    Me teresa juny 12, 2022 | 02:22
    Hi ha pastisseries molt bones a molts llocs
  6. Icona del comentari de: Nora a juny 12, 2022 | 08:15
    Nora juny 12, 2022 | 08:15
    La mejor y con más solera es Sacha sin ninguna duda
  7. Icona del comentari de: Farigola a juny 12, 2022 | 16:03
    Farigola juny 12, 2022 | 16:03
    También a sant cuatro del valles al carrer Manuel Ferrer es trova EL FORN CENTRAL amb molt bona qualitat i sabores de la selva pastisseria artesana al igual q el pa.....mola recomanat

Nou comentari

Comparteix