Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Evacuat un gimnàs per un incendi al carrer Castillejos
  • CA

Un incendi ha obligat aquest divendres a la tarda a evacuar sencer un gimnàs de la cadena Dir, situat al número 397 del carrer Castillejos, al barri de la Sagrada Família, a Barcelona. Vuit dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat a l’establiment i han aconseguit apagar el foc, que no ha causat cap ferit. Les flames s’ha originat a la bugaderia del centre esportiu, segons ha explicat l’Ajuntament de Barcelona.

Els Bombers han rebut avís del sinistre poc abans de les 19.00 hores. Els agents han donat per extingit el foc cap als volts de les 19.30 hores. A l’arribar, els equips d’emergència s’han trobat que una alta columna de fum sortia de l’entrada del gimnàs. També s’han personat els Mossos d’Esquadra per desallotjar el local.

L’incendi de l’establiment de la cadena de gimnasos és el tercer que es declara a Barcelona en l’última setmana. Dissabte passat es va produir un incendi dins de l’hotel Coronado, al Poble-sec. Les flames van desencadenar imatges de pànic i va obligar alguns hostes a saltar al buit per salvar la vida. Una persona que va resultar ferida crítica va acabar morint en un centre hospitalari.

Les flames a l’hotel Coronado també va causar vuit ferits de diferent gravetat. La investigació ha apuntat que l’incendi podria haver sigut provocat per una dona amb problemes mentals que s’hi allotjava.

El segon incendi de magnitud registrat a Barcelona l’última setmana es va localitzar a un pis de l’avinguda Paral·lel. El sinistre va ocórrer dimarts passat al vespre i va obligar a tallar el trànsit a l’artèria barcelonina. Un hotel que hi ha a la finca del costat ha evacuat als seus hostes i personal per evitar riscos. Una persona va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital Vall d’Hebron per cremades a una mà.

Malgrat que el foc només ha calcinat un habitatge, els Bombers han fet confinar als inquilins de tot el bloc i després han entrat a revisar i ventilar tot l’immoble. L’edifici afectat és un bloc de pisos al número 87 del Paral·lel, a l’alçada del carrer Poeta Cabanyes de Poble Sec.

Més notícies
Vista de la Diagonal des del 22@ / Paola de Grenet
Un rànquing situa Barcelona com la millor ciutat en captació d’inversió
Notícia: Un rànquing situa Barcelona com la millor ciutat en captació d’inversió
Comparteix
Una publicació del 'Financial Times' situa la ciutat al capdavant en atracció d'empreses i emprenedors a Europa
Fum a les instal·lacions de betevé per protestar contra els acomiadaments / Salvembetevé
VÍDEO | Fum, cops de porta i xiulets contra els acomiadaments a betevé
Notícia: VÍDEO | Fum, cops de porta i xiulets contra els acomiadaments a betevé
Comparteix
El conflicte laboral es cola en directe a la programació de la cadena, que ha viscut un dia amarg

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa