Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | El conductor detingut begut i drogat es va encastar en una escala
  • CA

El conductor que anava begut i drogat que va acabar detingut la matinada d’aquest dilluns es va encastar en una de les escales que salven els forts pendents dels carrers del barri de la Teixonera, al districte d’Horta-Guinardó. La Guàrdia Urbana va explicar que va trobar el conductor molt alterat després de patir un accident i va arrestar-lo al comprovar que havia incomplert una ordre d’allunyament per protegir una dona que havia maltractat.

En un vídeo que ha circulat a xarxes socials, es veu una escena inusual: un cotxe encallat escales avall i el conductor tocant el clàxon i traient mig cos per la finestra per picar contra la barana, tot intentant cridar l’atenció perquè algú l’anés a rescatar.

El sinistre va ocórrer al carrer Mare de Déu dels Àngels, sobre la 01.00 de la matinada d’aquest dilluns. La Guàrdia Urbana va explicar que els agents van poder certificar que el conductor infringia una mesura de protecció dictada per un jutge: té prohibit apropar-se a menys d’un quilòmetre d’una dona que va patir maltractaments però es trobava a menys de 300 metres del domicili de la víctima en el punt on va encastar el cotxe.

La Guàrdia Urbana va detenir-lo acusat d’incomplir l’ordre d’allunyament. A més, la policia el va denunciar per donat positiu tant en el test de control d’alcoholèmia com en el de comsum de substàncies estupefaents.

No és l’única vulneració greu en què els agents han enganxat a conductors els últims dies. La Guàrdia Urbana també ha explicat aquest dilluns que ha denunciat un conductor d’un cotxe que circulava a 171 quilòmetres per hora en un tram limitat a 80 quilòmetres per hora. La policia ha recordat que excedir els límits de velocitat pot comportar penes de presó de tres a sis mesos, una multa de sis a 12 mesos i la retirada del carnet de conduir entre un i quatre anys.

Els conductor va ser captat doblant la velocitat permesa el 6 de gener, mentre circulava per la Ronda de Dalt en sentit Besòs de matinada. A banda, aquest dissabte trascendia un fet similar, en què la Guàrdia Urbana va denunciar un altre automobilista que circulava per la Ronda de Dalt a 176 quilòmetres per hora en un tram limitat a 60 quilòmetres per hora, va detallar a les xarxes socials.

Més notícies
Personal sanitari de l'Hospital Clínic durant una campanya de vacunació / Jordi Play
Trilla alerta de la manca de personal per cobrir baixes als hospitals
Notícia: Trilla alerta de la manca de personal per cobrir baixes als hospitals
Comparteix
El doctor avisa en especial de la falta d'infermeres: "Dues han hagut de fer la feina de tres al Clínic"
Pacients fent cua al CAP de Roger de Barcelona / Eli Don / ACN
Et sents ben atès al teu CAP?
Notícia: Et sents ben atès al teu CAP?
Comparteix
ENQUESTA Els centres d'atenció primària estan parant el cop de la sisena onada de Covid amb molts problemes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa